Bajnokok Ligája

Illene már nyernie a Bayernnek

A müncheni csapat még akár nehéz helyzetbe is kerülhet, ha nem győzi le holland riválisát.

"Egyértelműen korai lenne még bármilyen válságstábnak összeülnie, itt még azért nem tartunk. Természetesen nem vagyok boldog sem az eredmények, sem pedig a hozzáállás miatt, de nem fogom megbüntetni a játékosokat. Tanulniuk kell a hibáikból" - nyilatkozta Carlo Ancelotti, a bajor csapat trénere.

Játssz velünk a Tippkirályban, és legyél te az ország legjobb fogadója!

És bizony, ha egy Bayern München zsinórban három meccsen nem tud nyerni, amelyből ráadásul kettő sima bajnoki siker kellett volna legyen, akkor már kongatják a vészharangot Bajorországban, de ehhez ők hozzá is szoktak. "Nyomás alatt játszunk szerda este, mert muszáj megvernünk a PSV-t. Tudjuk, hogy favoritok vagyunk, hogy hazai pályán játszunk, de azt is, hogy nem lesz könnyű megverni a holland gárdát. Egyszerűen nem vagyunk jelenleg elég jók, ezt pedig meg is beszéltük a Frankfurt elleni döntetlent követően" - mondta őszintén a csapat hátvédje, Mats Hummels.

[2363723] 2016-10-19 20:45:00 Bayern München - PSV Eindhovenx

Hasonló jellegű problémákkal küzdenek a túloldalon, a PSV kilenc fordulót követően már kilenc pont mínuszban van a listavezető és eddig verhetetlen Feyenoorddal szemben. Az eindhoveni gárda a továbbjutásban nemigen bízhat, ám a harmadik hely megszerzéséért szoros csatát vívnak majd az orosz Rosztovval szemben. Külön érdekesség, hogy habár a PSV 22 mérkőzés óta veretlen idegenben, a 2007/08-as szezon óta nem nyertek BL-meccset Hollandián kívül.

Mindkét csapat erős kezdővel állhat ki, a hazaiknál csupán a mindig sérült Franck Ribéry, a vendégeknél pedig  Locadia és Hendrix hiányoznak majd - közülük inkább csak a védekező középpályás hiánya miatt törheti a fejét Philip Cocu mester.

Óriási blama lenne, ha ezúttal is bukna a Bayern München, ráadásul egy esetleges vendégsiker esetén még akár izgalmassá is tehetnék maguknak a hátralévő három fordulót. A németek 1.18-as sikerében nincs túlságosan nagy érték, de ha már félidőben is nyeretjük Lewandovskiékat, akkor jó szorzót kapunk.

hatharom.com-tipp: Félidő/Végeredmény: H/H
TippmixPro @1.50
[2363723] 2016-10-19 20:45:00 Bayern München - PSV Eindhovenx;
2016-10-19;42