Bulvár

A fogadóirodák lefújták az elnökválasztást

  • varin

Több angol bukméker is úgy vélekedik, Hillary innen már nem veszíthet Donald Trumppal szemben.

Ha hinni lehet a Redskins Rule-nak, a hétvégén el is dőlt az amerikai elnökválasztás. A Washington ugyanis legyőzte a Philadelphiát az NFL hatodik játéknapján, ezzel pedig Hillary Clinton - a szabály szerint - immáron befutónak érezheti magát. No, ez persze csak egy adalék volt ahhoz, hogy több brit buki úgy döntsön, nincs tovább, Trump elbukott, kifizetik a nyereményeket a Clintonra fogadóknak.

Habár még viszonylag magas, 1.20-szoros oddson lehet fogadni a demokrata párt elnökjelöltjének sikerére, azért a kevés kivételtől eltekintve (BREXIT) tudhatjuk, a politikai jellegű fogadásoknál még az átlagnál is sokkal ritkábban tévednek a szakértők.

"A korábbi fogadási trendek alapján egyértelmű, ez egy egyirányú utca, márpedig nem hiszünk benne, hogy a fogadók közel 100%-a téved. Annak ellenére, hogy Trump szlogenje, hogy újra naggyá teszi Amerikát, a szavazóknál ez csupán egy illúzió, és az USA egy nőt szeretne látni a Fehér Házban" - nyilatkozta a brit bukméker szóvivője arra, hogy miért szánták el magukat erre a gáláns lépésre.

Amennyiben viszont mégis csoda történik, és Trump nyeri az elnökválasztást, az a fogadóirodának közel egymillió fontjába kerülne.