Bulvár

Nyolc éve minden meccsre ugyanazt tippeli, mégis brutális pluszban van!

  • varin

Az exeteri fiatal srác nyolc éve álmodott egy merészet, azóta pedig folyamatosan bízik a 4-1-ekben.

Minden sportfogadó más és más taktikára esküszik, ha a bukik módszeres kifosztásáról van szó. Vannak, akik a döntetleneket vadásszák, vannak, akik minden meccset vendégre húznak és van Roger Hamilton-Kendall, aki immáron nyolc éve mindig megfogadja csapata 4-1-es győzelmét. És bizony nyer is vele!

"Az egész egy Torquay elleni playoff-elődöntőn kezdődött, amikor is megálmodtam, hogy 4-1-re nyerünk hazai pályán. Végül nem így lett, kikaptunk 2-1-re. Gondoltam magamban, persze, tipikus, így szokott ez lenni. Aztán úton voltam a visszavágóra, amikor is megláttam egy bukmékert és újra megpróbáltam. A többi azóta már történelem."

Mint azt a fiatalember elmondta, az elmúlt nyolc év minden meccsén megfogadta csapata, az Exeter City 4-1-es sikerét, ezzel a taktikával pedig körülbelül 600 font pluszban van, 10 fontos téttel. 2008 áprilisa óta eddig hatszor nyert a tippje, akadt köztük 34-szeres és 101-szeres szorzó is. A 600 fontos plusz ugyan igencsak szép, ám Roger szomorkodva emlékszik vissza egy esetre, amikor óriásit kaszálhatott volna.

"501-szeres volt a szorzó arra, hogy 4-1-re nyerünk 2011 februárjában a Charlton Athletic ellen. A 80. percben már 3-1 volt, ám Jamie Cureton elhibázott egy ziccert. Az a lövés 5000 fontomba került! Egy másik alkalommal pedig 4-1-re vezettünk a Sheffield Wednesday ellen a 93. percig, ám akkor belőttük az ötödiket. De ilyen ez a "lottózás", ettől igazán élvezetes."

Rogernek egyébként jó sokáig kellett várnia, mert bár 2008-ban háromszor is 4-1-re nyert a csapata, utána egészen 2013-ig egyszer sem, majd egy újabb hároméves szünet következett, mire újra a kasszához járulhatott.

Érdekes kis hóbort, annyi szent, de ha nyer vele, talán megéri megfogadni a stratégiát!