Sportfogadás

Ennyire esélytelen a Tottenham Leverkusenben?

A Tippmixpro fogadói nem sok esélyt adnak az angoloknak Németországban.

A fogadók szerint borítékolható a leverkuseni siker.

Igazi ki-ki mérkőzést rendeznek kedd este a Bajnokok Ligája E-csoportjának harmadik fordulójában, hiszen a hárompontos, második helyezett Tottenham, a harmadik pozícióban lévő, eddig két egységet gyűjtő Leverkusenhez látogat.

A felek közül az angolok vannak jobb passzban, hiszen az utolsó hat tétmeccsükből ötöt is megnyertek, míg a maradék egyen döntetlent játszottak. A németek gyakorlatilag majdnem a londoniak tükörképei, hiszen az utolsó hét tétmérkőzésükből mindössze kettőt húztak be, ráadásul vereséggel hangoltak a hétközi meccsre.

1X2    
Leverkusen Döntetlen Tottenham
TippmixPro@2.15 TippmixPro@3.30 TippmixPro@3.20

A mérkőzés fontosságára egyik együttesnél sem kell felhívni a figyelmet, jelen fordulóval féltávhoz érünk a BL-ben, így pedig minden győzelem, pontszerzés rengeteget számít. Ezért is, illetve a formákat, na, meg a játékoskereteket összehasonlítva - a játékoskeretek közt több, mint 100 millió eurós eltérés van a vendégek javára -, továbbá figyelembe véve, hogy német-angol presztízsmeccsről beszélünk, szerintünk minimum egy döntetlenre jó lehet a Tottenham.

A fogadók viszont nem így gondolkoznak, hiszen a     adatai szerint a kedd esti meccsre beérkezett tétek 56 százaléka hazai sikert vár, 30 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére mindössze a tétek 14 százaléka érkezett. 

[2363748] 2016-10-18 20:45:00 Bayer Leverkusen - Tottenham Hotspurx
214324

Tippelj a Liverpool - MU találkozóra a Tippkirályban!