Sportfogadás

Még a Barca-Cityre is tippeltünk!

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójára, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Dinamo Zagreb-Sevilla
Tipp: Sevilla
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

A Dinamo az idei szezonban abszolút alulmúlja önmagát, a csapatnak még a horvát bajnokságban sem megy, és már edzőváltáson is átesett a csapat. A zágrábiak a BL-ben eddig a pofozógép szerepkörét vették fel, s vélhetően ez kedden sem változik meg, hiszen a jóval erősebb Sevillát fogadják. A spanyolok eddig jól teljesítettek mind hazájuk bajnokságában, mind a legrangosabb európai kupasorozatban. A piros-fehérek számára pedig mondhatni sorsdöntő ez a mérkőzés, illetve a két hét múlva esedékes visszavágó, hiszen ha ezen ütközeteket behúzza Jorge Sampaoli legénysége, akkor borítékolható, hogy továbbjut csoportjából. Az első siker pedig könnyedén összejöhet a Sevillának, mivel perpillanat minden jel arra mutat, hogy a vendégek nem hibáznak kedden, s magabiztosan legyőzik a horvát bajnokot.

[2363710] 2016-10-18 20:45:00 Dinamo Zagreb - Sevillax;

Leicester-Köbenhavn
Tipp: Leicester
Odds: 
1.85 @ Tippmixpro

Pikáns mérkőzést rendeznek kedd este a King Power Stadionban, Leicesterben, ahol az angol és a dán bajnok csap össze. A Rókák eddig frappáns választ adtak a kétkedőknek, hiszen Claudio Ranieri együttese mindkét BL-meccsét megnyerte, méghozzá úgy, hogy gólt sem kapott. Az FCK teljesítményére sem lehet panasz, két fordulót követően meglepetésre továbbjutásra állnak a skandinávok. Mindezeknek köszönhetően a felek meccse igazi "hatpontos" derbi lesz, hiszen amely gárda nyerni tud, az vélhetően továbbjut a G jelű kvartettből. Szerintünk a siker a Leicesternek jön össze, amely csapat a Chelsea ellen tartalékolt a hétközi ütközetre, hangot adva annak, hogy az angoloknál idén a Bajnokok Ligája élvez prioritást. Egyébként is a kék-fehérek minden téren jobbak, mint a dánok, és akkor még a hazai pálya előnyéről nem is beszéltünk.

[2363734] 2016-10-18 20:45:00 Leicester - FC Koppenhágax;

Barcelona-Manchester City
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A Barcelonának sikerült kijavítania legutóbbi fiaskóját, hiszen könnyedén nyert 4-0-ra hétvégén, ráadásul Lionel Messi is visszatért, méghozzá úgy, hogy gólt szerzett. Ezzel szemben a City továbbra is szenved, a manchesteriek csak döntetlenre voltak jók hazai pályán az Evertonnal szemben, méghozzá úgy, hogy két (!) tizenegyest is elhibáztak. Mindezek után lélektanilag a katalánok várják jobb passzból a C-csoport rangadóját, ráadásul lépéselőnyben is vannak az angolokkal szemben, na, meg persze hazai pályán játszanak, ami számukra óriási előny. Azonban, ha van olyan együttes amelyet nem szabad leírni a Camp Noúban, az egyértelműen a manchesteri alakulat, akinek mesterénél, Pep Guardiolánál, jobban senki nem ismeri a gránátvörös-kékeket. Mindezért egy igen kemény, igazi ki-ki meccsre számítunk szerdán, ahol véleményünk szerint a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban van érték, hiszen mind a két oldalon világklasszis támadók sora vonul majd fel, ugyanakkor a védelmekben bőven benne van a hibázási lehetőség, amit mindkét fél bemutatott már a szezon során.

[2363699] 2016-10-19 20:45:00 Barcelona - Manchester Cityx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 20:45 INFO Dinamo Zagreb-Sevilla Sevilla 1.45 @ TippmixPro
Kedd, 20:45 INFO Leicester-Köbenhavn Leicester 1.85 @ TippmixPro
Szerda, 20:45 INFO Barcelona-Manchester City Mindkét csapat szerez gólt 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,02