Heti műsor

Jön az év meccse a BL-ben!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Jön az év meccse a BL-ben!

A hét eseményei

A héten már a 13. fordulót rendezik az NB I-ben, amikor is Videoton-Paks, Debrecen-Vasas, Ferencváros-Honvéd, Mezőkövesd-Haladás, MTK-Gyirmót, Újpest-Diósgyőr mérkőzéseket tartanak. A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295478] 2016-10-22 18:00:00 Ferencváros - Honvédx;

Ismét útjára indul a labda a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában, ahol természetesen ismét óriási rangadókat rendeznek. A legrangosabb európai kupasorozat keddi játéknapján a Leverkusen-Totttenham (H: 2.15 D: 3.30 V: 3.20), a Lyon-Juventus (H: 5.00 D: 3.60 V: 1.65) és a Sporting-Dortmund (H: 3.70 D: 3.50 V: 1.90) mérkőzés emelkedik a többi fölé. Szerdán pedig minden szem a Camp Noú gyepére tapad, hiszen összecsap a Barcelona és a Manchester City (H: 1.55 D: 4.10 V: 5.25)!

Az Európa Ligában három nagyobb rangadót rendeznek, amikor is a Celta Vigo az Ajaxot (H: 1.90 D: 3.40 V: 3.85), az Inter a Southamptont (H: 2.25 D: 3.25 V: 3.05), míg a Manchester United a Fenerbahcét fogadja (H: 1.50 D: 4.05 V: 6.00).

A BL- és az EL-csoportmérkőzéseinek harmadik fordulójáról többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk bővebben foglalkozik majd a találkozókkal a hét folyamán!

[2363699] 2016-10-19 20:45:00 Barcelona - Manchester Cityx;

Olaszországban a Roma a Palermót fogadja, a Napoli a Crotonéhoz, a Lazio a Torinóhoz, míg az Inter az Atalantához utazik. A forduló rangadóján a Milan a Juventust fogadja, ahol az előjelek alapján lehet keresnivalója a házigazdának.

Spanyolországban a nagyvadakra kemény ütközetek várnak, hiszen a Barcelona a Valenciához, míg az Atlético Madrid a Sevillához látogat. A Real Madrid pedig a mindenhol mindenkire veszélyes Athletic Bilbaót fogadja. 

Németországban Dárdai Pál Herthája az eddig jól teljesítő Kölnt látja vendégül, a Dortmund a gyengélkedő Ingolstadthoz utazik, míg a forduló rangadóján a Bayern München a Mönchengladbach együttesét látja vendégül.

Angliában alighanem mindenki a vasárnap délutánt várja, amikor is José Mourinho visszatér korábbi sikerei színhelyére, avagy a Chelsea a Manchester United együttesét fogadja. Az Arsenal a Middlesbrought, a Liverpool a West Bromwichot győzheti le könnyedén hazai pályán, míg a Tottenham Borunemouthból távozhat győztesen. A Manchester Cityre hétvégén is kellemetlen ellenfél vár, Pep Guardioláék a Southamptont fogadják.

[2252265] 2016-10-23 17:00:00 Chelsea - Manchester Unitedx;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett bajnoki találkozóra lesz érdemes fogadni, ám ezen kívül muszáj kiemelni, hogy az NB II-ben is fordulót rendeznek szombaton, amikor is 10 mérkőzés kerül terítékre, köztük a Nyíregyháza-Puskás Akadémia és Zalaegerszeg-Békéscsaba rangadókkal. Férfi kézilabda kirakatcsapataink ismét komoly erőpróbára készülnek a Bajnokok Ligájában, mivel a Veszprém Barcelonába látogat, míg a Szeged a Meskov Bresztet fogadja. Női BL-csapatainknak orosz kalandban lesz részük, hiszen a Győr Rosztovba utazik, míg a Ferencváros az Asztrahanocskát látja vendégül. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben és az Euroligában is újabb fordulót rendeznek, szintúgy, mint a vízilabda OB I-ben, na, meg persze a tojáslabda szerelmesei sem unatkozhatnak, hiszen megannyi rangadó kerül megrendezésre az NFL-ben. Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!