Premier League

A Liverpool megszórhatja Mourinhóékat

Jürgen Klopp együttese akár gálaelőadást is rendezheti ősi riválisa, a Manchester United ellen. PL előzetes.

Roberto Firminóék megszórhatják a Manchester Unitedet.

Nem is zárulhatna pikánsabb mérkőzéssel a Premier League nyolcadik fordulója, mint két ősi rivális csatározásával, vagyis a Liverpool-Manchester United ütközettel. A felek közül egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, hiszen a Vörösök zsinórban öt nyert tétmérkőzésnél járnak, s a bajnoki táblázaton a negyedik helyet foglalják el. Ezzel szemben a vendégek három ponttal és két hellyel lejjebb vannak a tabellán, s igen rossz szájízzel vonultak kéthetes pihenőre, hiszen egy olyan mérkőzésen értek el döntetlent, a Stoke ellen, október első vasárnapján, amit több góllal kellett volna megnyerniük.

José Mourinhónak rendet kellett rakni a fejekben, pláne, hogy négy igen kemény - Liverpool, Fenerbahce, Chelsea, Manchester City - mérkőzést kell lejátszaniuk a Vörös Ördögöknek 10 nap alatt. A beszámolók szerint ez sikerült, de még így is kétséges, hogy a Unitednek van-e esélye az Anfiled Roadon, ott, ahol legutóbb 2-0-ra kikaptak, ráadásul manapság a liverpooliak nem igazán tudnak hibázni hazai pályán.

Persze egy-két sérülés keresztbe húzhatja Jürgen Klopp számításait, de vélhetően hétfő este valamennyi meghatározó játékos tudja vállalni a mérkőzést a hazaiktól. Mivel nagy valószínűséggel a liverpooliak diktálják majd a tempót, a mérkőzés könnyedén átmehet egy adok-kapok játékba, ami valóságos gólparádét hozhat. Ha, nem így lenne, akkor is minden esély megvan arra - kiindulva a hazaiakból -, hogy legalább három találat szülessen, amire a     1.70-szeres szorzót kínál.

A Premier League hétfői mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Liverpool-Manchester United 2.10 3.30 3.35





 

2016-10-17;47
209498