NFL

Jöhet az újabb nyertes szelvény?!

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL hatodik játékhetére.

Miami Dolphins-Pittsburgh Steelers
Tipp: Steelers -4.5
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Miamiban megy egy újabb szezon a kukába, 1-4-ről a wild cardra sincs sok esélyük, pláne, ha hétvégén sem nyernek. Márpedig erre nem sok esélyük van a liga egyik legjobb formájában lévő csapat ellen. A Pittsburgh brutális futótandemje, Le'Veon Bell és DeAngelo Williams játszi könnyedséggel masírozhat át a földön legtöbb yardot beszedő Dolphins védelmen. Ha működik a futójáték a kohászosoknál, akkor végképp megállíthatatlanok, hiszen Big Bennel és Antonio Brownnal a passzjáték elit szinten teljesít. Nem csak a védelem, de az offense sem tud semmi extrát hozni a floridaiaknál, szóval nehéz elképzelni, hogy 1 TD-n belül maradnak.

New Orleans Saints-Carolina Panthers
Tipp: 49.5 pont felett
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Mindkét csapat védelme gyengén teljesít a szezonban. A Saints esetében ez nem meglepő, hiszen már a nyáron lehetett látni, hogy védekezésben komoly gondjaik lesznek és ezeket csak tetézték a secondary-t ért sérülések az első hetekben. Az eredmény, hogy a New Orleans engedi meccsenként a 2. legtöbb yardot és a legtöbb pontot (32,5) az ellenfeleknek. Tudva azt, hogy a Panthers-be visszatér Cam Newton és Jonathan Stewart is, egy kiegyensúlyozott támadójáték mellett sok jót ismét nem jósolok nekik. A Carolina védelme viszont a vártnál gyengébben teljesít, ami egyrészt köszönhető annak, hogy a secondary sokkal jobban megérzi Josh Norman hiányát, mint ahogy azt számították, illetve nagyon fontos aspektus, hogy a front7 sem képes akkora nyomást helyezni az ellenfelek irányítóira, mint tavaly. Ehhez társul, hogy a Carolina vesztette el a legtöbbször idén a labdát, szóval az offense is folyamatosan nehéz és short yardage szituációkba hozza a védelmet. A Saints támadófala nem teljesít kiemelkedően, de komoly gond nélkül hozzák a meccseiket, így Brees-nek bőven lesz ideje megtalálni a Cooks, Snead, Thomas elkapótrió tagjait, aminek köszönhetően a földön Mark Ingram-nek is könnyebb dolga lehet. Mindent összevetve a mai összecsapás a két offense-ről fog szólni, akik együtt simán termelhetnek 50 pont felett.

Seattle Seahawks-Atlanta Falcons
Tipp: Falcons +9.5
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Nehezen magyarázható ez a hatalmas hendikep a Seattle Seahawks csapatára, nem szolgáltak rá idei teljesítményükkel a tiszteletre. 3-1-gyel állnak ugyan, de ezek a győzelmek a Falconsnál kategóriákkal gyengébb csapatok ellen születtek. Az Atlanta ugyanis jelenleg a liga legjobb formájában lévő együttese, kinyírták a Super Bowl-döntős párost, a veszélyes Raiders ellen is nyerni tudtak, Matt Ryan és Julio Jones pedig félelmetesen jól teljesít. Simán benne van az Atlanta sikere a Century Link Fielden, de 10 ponttal biztosan nem lehet megverni most Ryanéket.

A hatharom.com  szelvénye a 4. játékhétre -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Miami Dolphins-Pittsburgh Steelers Steelers -4.5 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 New Orleans Saints-Carolina Panthers 49.5 pont felett 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Seattle Seahawks-Atlanta Falcons Falcons +9.5 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3.60