NB I

Zöld-fehér rangadó, ennyi gól várható!

  • ivan

Bár csak egy pont választja el a csapatokat és a Haladás a pályaválasztó, az oddsok Ferencváros győzelmet jósolnak. az OTP Bank Liga szombati rangadóján.

Zöld-fehér rangadó Sopronban avagy a Haladás fogadja a Ferencvárost. A háromhetes szünet előtt mindkét alakulat kisebb hullámvölgybe került, a Fradi a Videoton és az Újpest ellen két döntetlent hozott össze, míg a Haladás az Újpesten elért 1-1 után nagy meglepetésre kikapott a Gyirmóttól.

A válogatott miatti pauza után viszont most mindkét csapat arra készül, hogy újra három ponttal gazdagodjon. Csakhogy a Haladásnak túl sok sikerélményben nem volt része az utóbbi években, ha az ellenfél a Ferencváros volt, a fővárosiak a két gárda utolsó öt egymás elleni meccsét egyaránt behúzták.

[2295468] 2016-10-15 18:00:00 Haladás - Ferencvárosx;5
1X2
Haladás Döntetlen Ferencváros
TippmixPro@4.75 TippmixPro@3.50 TippmixPro@1.70

A bukik szerint a szombati meccs esélyese is a Ferencváros, amelynek győzelme 1.70-es szorzóval fogadható a Tippmixen. Thomas Doll csapatának állapotáról szokás szerint nem sok mindent lehet tudni, ám nagy valószínűséggel visszatérhet a pályára a gólkirály Böde Dániel. Márpedig ha Böde jön...

A szombathelyieknél Mészöly Gézának Király Gábor pótlását kell megoldania, a rutinos portást leszámítva viszont többnyire-mindenki hadra fogható.

Edzői mondatok
Thomas Doll (FTC): Várjuk már, hogy ismét pontokért játszunk, hiszen a 11. forduló óta nagyon sok idő eltelt. A bajnokság első harmadában 19 pontot szereztünk, ami nem rossz, de sokat tudunk még emelni a játékunk színvonalán. A bajnokság eddig szakaszában túl sok gólt kaptunk, az eddigieknél stabilabbnak kell lennünk. De bizakodó vagyok, az elmúlt napokban ugyanis jó benyomást tettek rám a fiúk. Szombaton Sopronban még videózunk egyet, majd sétával és egy kis délutáni pihenővel hangolódunk a meccsre. - fradi.hu -
Mészöly Géza (Haladás): Az első válogatott szünet után egy edzőmeccsen sikerült legyőznünk a Fradit, és most is ebben bízunk. Természetesen tisztelni kell az ellenfelet, de hinni kell abban, hogy eredményes mérkőzést tudunk játszani szombaton a soproni találkozón is. Az első fordulóban a Groupama Arénában rögtön a meccs elején gólt kaptunk abszolút a mi hibánkból. Ha erre jobban oda tudunk figyelni, ahogy tettük az ominózus edzőmeccsen is, akkor egy hatékony védekezéssel le tudjuk tenni az alapokat. Ehhez egy bátor támadójátéknak is párosulnia kell, és nagyon fontosnak érzem, hogy az adott pillanatban jól döntsenek, jól teljesítsenek a játékosaink. - haladasfc.nyugat.hu -

A Haladás pályaválasztása mellett az utolsó négy zöld-fehér rangadót a Fradi megnyerte ugyan, de egyszer sem volt gólzápor, a legtöbb találat 2015 áprilisában esett, amikor is 3-0-ra nyertek a népligetiek. A szeles őszi szombat estén most sem várunk látványos, gólözönt szállító találkozót, így maradunk az NB I-es meccsekre remekül alkalmazható 2-3 gól születik a mérkőzésen opciónál.

Haladás - Ferencváros
hatharom.com-tipp: Gólszám - 2-3
TippmixPro@1.90
[2295468] 2016-10-15 18:00:00 Haladás - Ferencvárosx;
209575