NB I

Fővárosi rangadóval folytatódik az NB I

Az ötödik pozícióban tanyázó Honvéd, a hatodik helyezett Újpestet fogadja szombat kora este a Bozsik Stadionban.

A hatodik helyezett Újpest az ötödik Honvédhoz látogat. - Fotó: ujpestfc.hu

Háromhetes szünetet követően folytatódik az NB I, méghozzá nem is akármilyen találkozóval, hanem egy fővárosi rangadóval, méghozzá a Honvéd-Újpest meccsel! A hazaiaknak nem sikerült a szép "búcsú", hiszen a Videoton ellen a Bozsik Stadionban maradtak alul. Pedig minden jel arra mutatott, hogy a vörös-feketék, legalább egy pontot szereznek a székesfehérváriaktól, hiszen a Vidi ellen meccset megelőzően Marco Rossiék a Debrecent és az MTK-t is könnyedén két vállra fektették. Ugyanakkor a Honvéd előre játékát nem érheti kritika, hiszen Davide Lanzafame irányításával szemre is tetszetősen játszott a vörös-fekete csapat, s nem sokon múlt, hogy pontot szerezzenek a XIX. kerületiek a bombaformában lévő Videoton ellen.

Kattints a képre a játékért!

Ami a vendégeket illeti, az Újpest erős lejtmenetbe kapcsolt az elmúlt hetekben, hiszen a lila-fehérek immáron öt forduló óta képtelenek nyerni. A kiábrándító eredmények ellenére játékban egyértelműen előrébb lépett Nebojsa Vignjevics együttese, már csak azt kell elérnie a vendégeknek, hogy, ha megszerzik a vezetést, akkor megtartsák előnyüket. Erre jó példa a a gárda legutóbbi bajnoki mérkőzése, hiszen a lila-fehérek hiába vezettek még az 59. percben is 3-1-re a Ferencváros otthonában, végül Balogh Balázséknak be kellett érniük a döntetlennel, köszönhetően a kapitális védelmi hibáknak. 

A felek legutóbb az első fordulóban találkoztak, s akkor a Honvéd az első félidei pazar játékának köszönhetően 2-0-ra tudott nyerni az Illovszky Rudolf Stadionban. Ez az eredmény véleményünk szerint aligha ismétlődik meg, pláne, ha figyelembe vesszük azt, hogy a felek támadósorai jó passzban vannak, viszont védelmük már koránt sem. Mindezek után úgy véljük, hogy mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban van érték, ami kifejezetten jó szorzón fogadható.

Honvéd-Újpest
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.85
[2295469] 2016-10-15 18:00:00 Honvéd - Újpestx;