Bundesliga

Gyerünk Pali, keress nekünk egy kis pénzt!

A német Bundesliga péntek esti rangadóján a Borussia Dortmund fogadja a Hertha BSC-t. Dárdai Pál csapata nagy lehetőség előtt áll, hiszen a BvB hemzseg a sérültektől.

A második a harmadik ellen, avagy péntek este a Hertha Berlin a Borussia Dortmund otthonába látogat. A két együttes között egy pont a különbség a fővárosiak javára, így egy esetleges győzelemmel Dárdaiék megléphetnének egy picit a riválisoktól. Persze a dortmundi Signal Iduna Parkban nyerni nem egyszerű feladat, a tavalyi bajnoki szezonban ez senkinek nem sikerült, de ha valamikor megtörhető a BvB, akkor az a pénteki meccs.

A Borussia Dortmundot ugyanis páratlan sérüléshullám sújtja, így a Hertha elleni rangadón Thomas Tuchel vezetőedzőnek nem kevesebb, mint 10 játékosáról kell lemondania. 

André Schürrle, Lukasz Piszczek, Raphael Guerreiro, Gonzalo Castro, Sokratis, Adrian Ramos, Sven Bender, Marco Reus, Neven Szubotics, Sebastian Durm sem léphet pályára.

 

A hazaiak mesterének különösen a védelem összeállítása okozhat majd komoly fejtörést, hiszen 3 alapember is kidőlt a hátsó régióból, ez pedig a Vladan Ibisevic nevével fémjelzett berlini támadósor elleni meccs előtt nem túl jó hír.

[2272352] 2016-10-14 20:30:00 Borussia Dortmund - Hertha Berlinx

Na, persze Berlinben sem minden fenékig tejfel, a Pekarik, Lustenberger, Darida és Kalou játéka sem túl valószínű pénteken. Ezzel együtt Dárdai tekinthet bizakodóbban a meccs elé, hiszen a Herthának nincs veszítenivalója, abszolút várakozáson felüli a szereplése idáig, miközben már eljutottunk arra a pontra, hogy az ellenfelek többsége fél a Herthával szembeni találkozótól.

Egyszóval szerintünk egyáltalán nem lesz ez olyan sima meccs, mint ahogy azt a Tippmixesek gondolják, inkább szembe mennénk az árral, és a hangyafaroknyi hazai odds helyett az X2-t vagy a Hertha 0:2-es hendit választanánk (@1.75). 

Borussia Dortmund - Hertha BSC
hatharom.com-tipp: Döntetlen vagy Hertha BSC
TippmixPro@2.95
[2272352] 2016-10-14 20:30:00 Borussia Dortmund - Hertha Berlinx;
210225

Tippelj a Dortmund - Hertha meccsre a Tippkirályban!