Magyar válogatott

Nem bízik a magyar Geráékban!

Minden második tippelőnk úgy véli, szomorkodni fogunk péntek este és Svájcé lesz a három pont.

Néhány óra múlva megkezdődik a Grupama Arénában a Magyarország-Svájc vb-selejtező. A tét óriási, hiszen reálisan nézve egy vereség a világbajnoki álmaink szertefoszlását jelentené, de egy esetleges döntetlen is csak elfogadható eredmény lenne. Győzni kellene tehát a helvétek ellen, ám ahogyan azt a hatharom.com állandó szakértője, Ferenczi Attila játékelmélet-kutató is leszögezte: esélyesebbek a svájciak a győzelemre. Hasonlóan vélekednek a Tippkirály-játékunk tippelői is, akik közül a többség a vendégeket támogatja.

1X2    
Magyarország Döntetlen Svájc
TippmixPro@3.10 TippmixPro@3.00 TippmixPro@2.35

Ha próbára akarod tenni magad az Országos Fogadási Bajnokságban és szeretnél részesülni a 250 ezer forintnyi nyereményből, ne habozz, legyél te a Tippkirály!

Az egyik legerőteljesebb véleményt kola77 nevű userünk fogalmazta meg: "Sajnos az igazság pillanata hamar eljött a magyar válogatott számára. A sehol nem jegyzett feröeri csapat elleni döntetlen minden kommunikációs trükk ellenére felírható a liechtensteini, máltai, és a 92 izlandi eseménysorokkal azonos rovatba. A nyári sorozatterheléshez nem szokott hazai játékosok klubcsapataikban is csak árnyékaik önmaguknak . Nincs egy egyéni teljesítménynek még a halvány reménye sem, ami kilendíthetné a holtpontról a csapatot. Az egyetlen remény a "12 játékos": a hazai szurkolók lelkesedése. Ám ez a világ elitjébe tartozó Svájc ellen kevés lesz."

Vele ért egyet majd' minden második tippelőnk, hiszen a

svájciak győzelmére mintegy 45% tippelt, míg Szalaiékra csupán 33%, vagyis minden harmadik ember.

Érdekesség továbbá, hogy eddig kizárólag arra a kimenetelre érkezett tipp, hogy mindkét csapat szerez gólt, ami a magyar csapat előéletét látva igencsak bátor jóslat, de elég vaskos, 2-szeres oddson fogadható a    -n.

Mit vársz a válogatottól a selejtezőben?x;
186541