Foci-vb 2018

Ez is ritka, esélytelenek a spanyolok

A csütörtökön megrendezésre kerülő selejtezőmeccsek közül egyértelműen kiemelkedik Olaszország és Spanyolország ütközete. A magyar fogadók szerint pontosztozkodással zárul az olasz-spanyol rangadó.

A vb-selejtezők G-csoportjának két sztárcsapata feszül egymásnak, nem kérdés, hogy az olasz-spanyol ütközet a nap mérkőzése is egyben. Az első körben mindkét válogatott szállította a papírformát, az olaszok Izraelben nyertek 3-1-re, míg a spanyolok odahaza tömték ki Liechtensteint (8-0). Mivel a lebonyolítás értelmében automatikusan csak a csoportelsők jutnak ki a vb-re, ezért komoly jelentősége van az egymás elleni meccseknek. Az olaszok odahaza természetesen nyernének, míg a spanyolok szeretnék elkerülni a vereséget. 

   adatai szerint a beérkezett tétek több, mint fele a döntetlenre érkezett ebben a párosításban, a squadra azzura sikerét 26 százalék, a vendég hispánok győzelmét pedig csak 18 százalék vizionálja. 

A két válogatott legutóbb a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében találkozott egymással és akkor az olaszok magabiztos, 2-0-s győzelmet arattak. Azt a meccset akkor jól be tudtuk lőni, az olaszok továbbjutásával szépet lehetett kaszálni. 

Ezúttal viszont nehezebb a helyzet, hiszen az Eb óta mindkét oldalon számos változást eszközöltek, mást ne mondjunk, Antonio Conte és Vicente del Bosque is távozott a szövetségi kapitányi posztról. Az olaszok számára mindenképpen hátrány, hogy Giorgio Chiellini eltiltás miatt nem lehet majd ott a pályán.

A bukmékerek szerint meglehetősen háromesélyes a mérkőzés kimenetele, hiszen mind a három verzióra szép kis kövér oddsot kapunk.

Sokat mondó statisztika lehet, hogy Spanyolország Olaszországban még soha nem tudott mérkőzést nyerni. 

 

1X2    
Olaszország Döntetlen Spanyolország
TippmixPro@2.90 TippmixPro@2.90 TippmixPro@2.55
[2059453] 2016-10-06 20:45:00 Olaszország - Spanyolországx
186561

 

[2059453] 2016-10-06 20:45:00 Olaszország - Spanyolországx;