La Liga

Cristiano Ronaldo a Real Madrid igazi problémája! - Capello

A Sky Sports szakértője szerint pedig Ronaldo már nem érinthetetlen, ő is belekerült a rotációs rendszerbe.

Nagyon gyengén indította a szezonját Cristiano Ronaldo, aki négy bajnoki mérkőzésen csupán egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Frusztrációjára jellemző, hogy még Zinedine Zidane-nal is összekapott a Las Palmas elleni döntetlen alkalmával. Mindezek ellenére talán bravúrnak is mondható, hogy a Blancók holtversenyben vezetik a bajnokságot és pontelőnyük van a Barcelonával szemben. Fabio Capello is úgy véli, a Real viszonylagos vesszőfutásának legfőbb oka jelenleg a portugál zseni.

   
  1 x 2
Betis-Real Madrid 7.65 4.80 1.35

"A legnagyobb probléma jelenleg a Real Madridban Cristiano Ronaldo. Látszik, hogy nincs még tökéletes állapotban, márpedig ő a csapat legjobbja."

Mint arra Guillem Balague, a Sky Sports szakértője felhívta a figyelmet, lehet, hogy Ronaldo uralkodása Madridban már nem tart sokáig, Zidane ugyanis a Las Palmas ellen olyat lépett, amelyet még soha. "A Las Palmas ellen láthattuk először, hogy Cristiano Ronaldót taktikai okokból hívták le a pályáról. Ilyen előtte még soha sem történt meg. Ehhez pedig az kellett, hogy valaki elég "tökös" legyen, mint Zidane. Ronaldónak leginkább maga miatt kell hisztiznie, hiszen nem játszik jól, fizikailag pedig nincs rendben - Zidane pedig csak erre reagált. A rotáció egy teljesen megszokott dolog a spanyol topcsapatoknál, most pedig úgy tűnik, ennek Ronaldo is részese lett" - mondta Balague.

A Real Madrid legközelebb október 15-én lép pályára. A Blancóknak kötelező feladat lenne nyerni Sevillában a Betis ellen, hiszen négy mérkőzés óta nem tudták begyűjteni a három pontot.

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?
   
Barcelona 1.90
Real Madrid 2.80
Atlético Madrid 5.25
Sevilla 145.00
2016-10-14;87
2016-10-15;87
2016-10-16;87
2016-10-17;87
211384