Karrier

Messi útját jára majd be a 13 éves csodagyerek? - videó

  • varin

Megmutatjuk, miért is gondolják a 13 éves Dembelét az új Lionel Messinek.

Néhány jelenet Dembelétől - hihetetlen!

Mint arról a hatharom.com is beszámolt élő feedjében, hétvégén a Celtic csodagyereke, a mindössze 13 éves Karamoko Dembele bemutatkozott a skót bajnokcsapat U20-as együttesében. A szupertehetség ugyan mindössze 9 percet játszott, ám sokan már most az új Messiként aposztrofálják őt. Nem csoda, hogy az egyik angol bukinál pénzt tehetünk a srác jövőjére.

Hogyan alakul Karamoko Dembele pályafutása?
A valaha volt legfiatalabb Celtic-játékos lesz 2.75
A Barcelonához szerződik 34.00
Csapatkapitány lesz a Celticben 13.00
Megdönti Henrik Larsson gólrekordját 67.00

"Brendan Rodgersnek komoly története van a fiatalokkal kapcsolatban, szeret nekik játéklehetőséget adni, bízik bennük. Márpedig ha Dembele továbbra is így fejlődik, a lehetőség adott. Hosszú út vezet Skóciából Katalóniába, de ha tényleg Messi útját járja majd be, akkor tovább kell csökkentsük a jelenlegi 34-szeres szorzót" - nyilatkozta a buki szóvivője.

Többen azonban már most felemelték a hangjukat, hogy 13 évesen nem kéne az újságok címlapjain legyen a kiskölyök és nem kéne már most arról beszélni, hova igazolhat és mennyi pénzt kereshet.

Dembele Londonban született, szülei elefántcsontpartiak. Négy testvérével és szüleivel együtt nyolc éve költöztek Skóciába, hogy új életet kezdjenek.