Sportfogadás

A magyar kapus ellen fogadnak a nap meccsén

A Bundesliga 2. nyolcadik fordulójának hétfői mérkőzésén Megyeri Balázs csapata a feljutásra pályázó Stuttgart otthonába látogat. A Tippmixpro fogadói egyértelmű állásfoglalást adnak a meccshez.

Megyeri ellen a tömeg / 90min.com

A Stuttgart tavaly búcsúzott a Bundesligából, ám a sváb klub egyértelmű célja, hogy a szezon végén visszakerüljön az első osztályba. Ennek megfelelően igyekszik gyűjteni a pontokat a VfB, az eddigi hét körben (4-1-2) 13 egységet kapart össze, ehhez pedig elegendő volt kilenc rúgott gól is a számára (9-6 gk). 

A Fürth tavaly a 9. helyet szerezte meg a Bundesliga 2-ben, a csapat pedig idén az első 10 közé várható. A vendégek kapujában Megyeri Balázs sztenderd alapembernek számít, idáig mind a 7 bajnokin végig védte a találkozót. 

    fogadóit azonban ez nem igazán hatotta meg, hiszen a fogadóiroda közlése szerint a beérkezett fogadások 83 százaléka hazai sikert vár és mindössze 4 százalék próbálkozik meg a Megyeriék sikerével. Az sem segíti a hazai győzelmet, hogy a Stuttgartnak csupán egyetlen hadra fogható támadója maradt a meccsre: Terrode (7/2), Assano (4/0) és Ginczek (0/0) ugyanis sérült. 

A két együttes legutoljára júliusban egy barátságos mérkőzés keretén belül találkozott utoljára egymással, akkor a Stuttgart 3-1-es sikert aratott. Tétmeccsen azonban 2013-ban meccseltek a felek, a Fürth pedig akkor 2-0-ra legyőzte a VfB-t Stuttgartban. 

[2272641] 2016-10-03 20:15:00 VfB Stuttgart - Greuther Fürthx;
210234