La Liga

A Barcelona ebben a fordulóban csak veszíthet

Az Atlético hozta a kötelezőt, a Real Madrid pedig biztosan nem hibázik. Így a Barcelona lehet a forduló vesztese.

Mivel a Sevilla szombat este egy 90. perces góllal legyőzte a Deportivo Alavest, ideiglenesen az andalúziai gárda vette át a vezetést a La Ligában. A szombat déli Valencia-Atlético Madrid rangadó tétje tehát az volt, sikerül-e Simeone csapatának ideiglenesen elfoglalnia az első helyet a Sevillától.

A Denevérek motiváltan léptek pályára a Matracosok ellen, Rodrigóék szerettek volna bizonyítani a lelátón ülő Cesare Prandellinek, aki hétfőtől hivatalosan is átveszi a stafétát a Mestallában. A lendületes, izgalmas első játékrés végén a vendégek büntetőhöz jutottak, ám Antoine Griezmann ismételten hibázott, így az első félidőben nem láthattunk gólt.

A fordulás után aztán eggyel magasabb fokozatba kapcsolt az Atlético Madrid és Griezmann akcióból már betalált. A 70. percben minden eldőlhetett volna, újabb tizenegyest végezhetett el a fővárosi csapat, ám Gabi sem tudott kifogni a szenzációsan védő Diego Alvesen, így parázs utolsó percekre számíthattunk. Torresék végül kihúzták a maradék perceket, sőt Kevin Gameiro még a 93. percben be is lőtte a második gólt, így az élre kúszott az Atléti.

Ipparkodnia kell tehát a Real Madridnak, amely 4 óra után az Eibart fogadja. Amennyiben a Blancók nyernek, újra élre állnak, ráadásul tehetik mindezt annak tudatában, hogy a Barcelona előtt nehéz mérkőzés áll Vigóban. A fővárosiak sikerére 1.08-at fizet a    , míg a Barca sikerére 1.41-et.

hatharom.com-tippek: Real Madrid -2 (európai hendikep) + Barcelona és mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @4.46
2016-09-30;87
2016-10-01;87
2016-10-02;87
211384