Premier League

Meglepetésre készül a Palace Liverpoolban

  • Kompany

A bukik nagyon lenézik a vendégeket, pedig Alan Pardew együttesének minden esélye megvan a pontszerzésre Liverpoolban.

Meglepetésre készül a Palace Liverpoolban.

Egy igen érdekes mérkőzéssel kezdődik a Premier League hetedik fordulója, hiszen a nyitómeccsen az Everton a Crystal Palace együttesét fogadja. A feleket mindössze három pont és két hely választja el a táblázaton, vagyis egy kisebbfajta rangadóra van kilátás.

A liverpooliak, amilyen jól kezdték a szezont, olyan rosszul teljesítettek elmúlt két mérkőzésükön. Ronald Koeman csapata előbb kiesett a másodosztályú Norwich ellen az Angol Ligakupában, majd az elmúlt hétvégén kikapott a Bournemouth otthonában. Utóbbi vereség azért volt meglepő, mert a déliek egy igen méretes zakóval a hátuk mögött fogadták a Stolverkosokat, ráadásul a piros-feketéknél többen is kihagyták a meccset sérülés miatt.

Pénteken egy abszolút nehéz mérkőzés vár a kék-fehérekre, hiszen amellett, hogy jó néhány játékosát nélkülöznie kell a holland szakvezetőnek, a Crystal Palace igen jó formának örvend. A londoni csapat az elmúlt hetekben sorra nyeri meccseit a Premier League-ben, sorrendben a Middlesbrough, a Stoke és a Sunderland is fejet hajtott Alan Pardew gárdája előtte. Főleg a Fekete Macskák elleni siker volt hangzatos, hiszen a fővárosiak a 60. percben még kétgólos hátrányban voltak, azonban egy pazar hajrának köszönhetően végül a Sasok fordítani és nyerni tudtak.

Az eddigiekből egyértelműen kiderül, hogy a vendégek sokkal jobb passzban vannak, mint a hazaiak, a bukmékerek viszont mégis leírják a Crystal Palace-t a Goodison Parkban. Pedig a londoniaknak kevesebb hiányzójuk lesz a hetedik forduló nyitómeccsén, ráadásul az utolsó három liverpooli látogatásuk alkalmával nem kaptak ki, sőt kétszer nyerni is tudtak. Ezek után egyértelmű, hogy az X2-ben van érték, amire 2.02-szeres szorzón fogadhatunk a    -n.

A Premier League pénteki mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Everton-Crystal Palace 1.71 3.70 4.45





 

2016-09-30;47
209498