NB I

A Fradival nagyot lehetett bukni, a Vasas viszont gazdaggá tette a fogadókat

  • varin

Magasan az járt legrosszabbul, aki a paksi csapatban bízott, de a Fradival is sok pénz elúszhatott.

A háromhetes szünet alatt van időnk górcső alá venni az OTP Bank Ligát sportfogadási szempontból is. Azt bizonyosan állíthatjuk, hogy nem unalmas az idei bajnokság, hiszen meglepetések szép számmal voltak idén. Érdekesség, hogy a     szorzói alapján az ősz eddigi 66 mérkőzésén 3.02-es volt a bejött átlagszorzó, amely igen magasnak mondható.

Több csapat szereplése eddig csalódás, így többet vártunk volna a Diósgyőrtől vagy a nagyon megerősített Mezőkövesdtől is, ugyanakkor a Vasas vagy a Haladás eddigi szereplése a pozitív meglepetése a szezonnal. De lássuk, fogadási szempontból hogyan zártak a csapatok.

Csapat Profit
Vasas +16.46
Honvéd +3.37
Haladás +3.18
Videoton +0.74
MTK -0.29
Gyirmót -0.55
Újpest -0.95
Diósgyőr -2.45
Debrecen -2.88
Ferencváros -3.16
Mezőkövesd -3.70
Paks -5.78
Ha az adott csapat győzelmére minden fordulóban egy egységet teszünk fel

Mint az látható, a listát kimagaslóan a Vasas együttese vezeti, amely több gigaoddsot is magáénak tudhat. Az MTK ellen 4.7-szeres, a Vidi ellen 4.5-szörös, a Fradi vendégeként pedig 9-szeres oddson nyertek, így

aki minden meccsen tízezer forintot tett az angyalföldiekre, mostanra 160 ezer forinttal gazdagabb ember.

Érdekesség, hogy a "pluszos rovatba" csak négy csapat fért be, ami persze a tabellát tekintve teljesen elfogadható, hiszen a Haladás és a Honvéd pozitív meglepetés idén, míg a Videoton nagyjából azt hozza, amit várunk tőlük.

A "túlbecsültek" kategóriát a Paks vezeti, míg a harmadik legtöbbet az veszítette, aki minden meccsen a Ferencvárost nyerette.

A bajnokság október 15-én folytatódik, a Ferencváros a Haladás vendége lesz, míg a forduló rangadóját a Diósgyőr és a Videoton játssza egymással.

2016-10-15;212
209575