Sportfogadás

Nagyágyúkra fogadtunk az Európa Ligában

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, így megtettük tétjeinket a második fordulóra.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az Európa Liga csoportkörének második fordulójára, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Ajax-Standard Liege
Tipp: Ajax
Odds:
1.62 @ Tippmixpro

Pazar formában van az Ajax együttese, hiszen az amszterdami klub legutóbbi hat tétmérkőzését megnyerte. A piros-fehérek az EL-ben a Panathinaikosz elleni idegenbeli sikerükkel szereztek három pontot, amit most megduplázhatnak hazai pályán. Hiszen a hollandok csütörtöki ellenfele az a Standard Liege lesz, amely felemásan teljesít mostanság, egye hete például egy amatőr (!) belga csapattal szemben esett ki a honi kupaküzdelmekben. Házon kívül egyébként sem acélosak a vendégek, idén mindössze egyszer nyertek a hat lejátszott meccsük közül. A játékoskeretek közt is van differencia, természetesen a hazaiak javára, vagyis mindent egybe vetve amszterdami győzelmet várunk csütörtökön.

[2365674] 2016-09-29 19:00:00 Ajax - Standard Liegex;

Hapoel Beer Sheva-Southampton
Tipp: Southampton
Odds: 
2.37 @ Tippmixpro

A Hapoel meglepetésre nyerni tudott a nyitófordulóban az Inter otthonában, igaz, aki tudja, hogy az olaszok mennyire veszik komolyan az Európa Ligát, annak ez nem is volt meglepő. Azon sikert követően viszont gödörbe kerültek a hazaiak. Ezzel szemben az angolok egyre jobb passzban vannak, a Sparta Praha elleni fölényes siker megadta az alaphangot a folytatásra, hiszen a Szentek sorra nyerik azóta meccseiket. A felek közül egyértelműen a vendégek vannak jobb passzban, lényegesen erősebb garnitúrával is rendelkeznek, s az utóbbi hetekben nyújtott játékukat alapul véve minden esélyük megvan rá, hogy nyerni tudjanak csütörtökön Izraelben.

[2365389] 2016-09-29 19:00:00 Hapoel Beer Sheva - Southamptonx;

Zenit Szentpétervár-AZ Alkmaar
Tipp: Zenit Szentpétervár
Odds: 
1.47 @ Tippmixpro

Az Alkmaar okozta gyakorlatilag az EL csoportkör első fordulójának egyik legnagyobb meglepetését, hiszen hazai pályán nem bírt az amatőr Dundalk együttesével. Ráadásul a hollandok úgy ikszeltek az írekkel, hogy hiába vezettek és voltak emberelőnyben, a szigetlakók a mérkőzés hajrájában egyenlíteni tudtak. A Zenit viszont voltaképp véghez vitte az év bravúrját, hiszen a Maccabi otthonában a 76.percben 0-3-ra (!) állt, azonban egy pazar szűk 20 percnek köszönhetően 4-3-ra (!) nyerni tudtak Mircea Lucescuék. Mindezek után, illetve alapul véve azt, hogy az oroszok lényegesen erősebbek és hazai pályán játszanak, szerintünk a Zenit újabb győzelmet arat a második számú európai kupasorozatban.

[2365638] 2016-09-29 21:05:00 Zenit Szentpétervár - AZ Alkmaarx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 19:00 INFO Ajax-Standard Liege Ajax 1.62 @ TippmixPro
Csütörtök, 19:00 INFO Hapoel Beer Sheva-Southampton Southampton 2.37 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Zenit Szentpétervár-AZ Alkmaar Zenit Szentpétervár 1.47 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5,64