Bajnokok Ligája

Ilyen gólról álmodik mindenki - videó

Bár az óriási meglepetések elmaradtak a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, gyönyörű gólokból ezúttal sem volt hiány. Lássuk a 3 legszebbet.

Épp a hét elején írtunk a Juventus argentin üdvöskéjének, Paulo Dybalának a helyzetéről, aki a tavalyi remek szezonja után idén egyelőre csak keresi önmagát. Nos, elképzelhető, hogy Dybala is olvassa a 63-at, mert kedden akkora gólt lőtt a Dinamo Zagrebnek, hogy öröm volt nézni. Egy fiatal játékosnak óriási lökést adhat egy ilyen találat, kíváncsian várjuk hogyan teljesít a következő meccseken a fiatal titán. A mérkőzést egyébként 4-0-ra nyerte a Juve, így a meccsre adott tippünk is nyertes lett. 

[2363709] 2016-09-27 20:45:00 Dinamo Zagreb - Juventusx;

A keddi nap legnagyobb érdeklődéssel várt meccse a Dortmund és a Real Madrid találkozója volt. A csapatok nem okoztak csalódást, jó iramú és látványos gólokat hozó összecsapást hoztak tető alá. A gólgyártást a hétvégén még hisztiző Cristiano Ronaldo kezdte meg, aki egy tankönyvekbe illő kontratámadás végén mattolta a németek kapusát. A 2-2-es végeredménnyel nagyot lehetett kaszálni, a meccs előtt 4-szeres szorzójú tippet ajánlottunk a figyelmetekbe, ami ült is. 

 

És akkor jöjjön a nap gólja, amely bőven esélyes lehet akár a Puskás-díjra is. A dán Köbenhavn 4-0-s győzelmet aratott a belga Brugge ellen, és bár elsőre túlzónak tűnik a különbség, a skandinávoknak minden összejött és szebbnél szebb találatokat szereztek. A legszebb persze Thomas Delaney nevéhez fűződik, akinek bombagóljánál rajzolni sem lehetne jobbat. Állítgatás nélkül, "ahogy jön", távolról, kapufás felső sarkos bomba. Parádés. 

2016-09-27;42