Bajnokok Ligája

Hibáznak a bukik, hogy az angol bajnokot favorizálják?

Egyszer már nagyon lebecsülték az irodák a Portót és akkor a portugálok sok fogadóval kibabráltak.

   
  1 x 2
Leicester-Porto 2.30 3.15 3.00

A játéknap egyik legizgalmasabb mérkőzését a King Power Stadiumban játsszák, az angol bajnok Leicester City itt fogadja a Porto gárdáját. Habár a sorozatot Vardyék kezdték jobban és a luzitánok nincsenek is kirobbanó formában, talán túl alacsony a házigazdák szorzója. Vagy fogadjunk inkább a gólokra a háromesélyes bökés helyett?

[2363733] 2016-09-27 20:45:00 Leicester - FC Portox

Hiába beszélünk az angol bajnokról, talán mindenkit megdöbbentett a Leicester City piszkosul sima győzelme a Bruges vendégeként. Claudio Ranieri tanítványai már a félidőre eldöntötték történetük első BL-találkozóját, noha túlzás lenne azt mondani, hogy fölényben futballoztak, sőt... A Rókák azóta nem igazán meggyőzőek, a Burnley sima legyőzése kötelező volt, ám a Manchester United ellen teljesen kilátástalanul futballoztak 4-0-ig, a Chelsea ellen pedig kiestek a Ligakupából. Drinkwateréknek különösen a szögletekkel gyűlt meg a baja, amit a portugálok is kegyetlenül kihasználhatnak. A hazai oldalon egyelőre a legnagyobb kérdés, hogy a rasszizmussal vádolt Jamie Vardy mellett vajon Musa vagy pedig Slimani kezd majd.

Ami a vendégeket illeti, a Koppenhága ellen elszalasztott győzelem piszkosul hiányozhat még Brahimiéknek és bizony csak magukat okolhatják, hiszen a vezetés is megvolt és majd' félórát emberelőnyben is futballoztak. A csapat egyelőre a bajnokságban sem túlságosan meggyőző, hat meccséből négyet nyert meg, legutóbb idegenben például a Tondelával nem bírtak. Nuno Espirito Santo ezúttal is a 4-3-3-nak szavazhat bizalmat, a támadósor összetétele azonban kérdéses.

Noha az irodák egyértelmű favoritnak hozták ki az angol csapatot, a Bajnokok Ligája-rutin erőteljesen a vendégek oldalán van. A Porto a Roma ellen is megoldotta a szinte megoldhatatlant, életveszélyes kontrákkal kivégezték a Farkasokat. A pontok mindenképpen inkább a vendégeknek kellenek a nem várt botlás okán, ám talán az iksz sem lenne ellenükre. Mi kevés gólt várunk a mérkőzéstől, noha a City hatos "oversorozatban" van.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
TippmixPro @1.65
[2363733] 2016-09-27 20:45:00 Leicester - FC Portox;
2016-09-27;42