Bajnokok Ligája

Francia, koreai és holland támadó lehet a nap gólvadásza

Vajon Harry Kane hiányában ki lehet a Tottenham gólfelelőse. És ki szomoríthatja Nikolicsékat? Íme a válaszok!

Újabb Bajnokok Ligája-játéknap, ma is érdemes megvizsgálni a gólszerzős fogadásokat. Különösen azért, ugyanis olyan gólgazdagnak ígérkező mérkőzések vannak az étlapon, mint a Dinamo-Juventus, a Monaco-Leverkusen vagy a Sportig-Legia. Lássuk, kikre éri meg ma fogadni.

A kezdőket minden esetben érdemes megvárni, hiszen nem minden iroda téríti vissza a feltett tétet, ha a játékos mégsem kezd!

Elsőként mindjárt érdemes figyelmet szentelni a Tottenham Hotspur csapatának, amely tartalékos kezdővel lép majd pályára Moszkvában. Harry Kane, Moussa Dembelé, Danny Rose, Moussa Sissoko és Eric Dier el sem utazott az orosz fővárosba, így vélhetően majd Vincent Janssen mögött a Son-Eriksen-Lamela trió segíti majd a támadásokat. Közülük eddig csupán a koreai játékos termeli szépen a gólokat, hat mérkőzés után négy gólnál és négy gólpassznál jár, vezetve ezzel a házi góllövőlistát, noha lényegesen kevesebbet volt pályán, mint Harry Kane vagy Vincent Janssen. Így most a választásunk is a 24 éves játékosra esett, akinek szorzója: 3.00.

Kifejezetten gólesőre lehet számítani a II. Lajos Stadionban, ugyanis a Monaco és a Leverkusen is hajlamos elől-hátul segíteni a gólok potyogását. Hétvégén a németek Javier Hernández mesterhármasával nyertek 3-0-ra, a mexikói klasszisra ma pedig 2.37-ért fogadhatunk. De mi inkább a Monaco támadó középpályását, Thomas Lemart szemeltük ki ilyen magasztos célokra, aki nem csak a bajnokságban szerzett két gólt, de a Spurs elleni nyertes BL-találkozón is betalált. A francia utánpótlás-válogatott támadóra most 5.00-s oddson fogadhatunk, ami - ha tényleg kezdő lesz - egy value fogadás.

Sajnos a Dortmund ellen láthattuk, a Legia Varsó lényegesen a Bajnokok Ligája szintje alatt van, nem számíthatnak Nikolicsék sok jóra Lisszabonban sem. A Varsó amúgy is nagyon gyengén kezdte az éve, edzőt is váltottam, ám továbbra is a 14. helyen szerénykednek az Ekstraklasában. Ezzel szemben a Sporting hat forduló után a második helyen áll, mindössze három elveszített ponttal és hazai pályán négy bajnokin már tizenegy lőtt gólnál tartanak. Jorge Jesus csapatában a korábbi Wolfsburg-játékos, Bas Dost felelős a gólokért, mindössze 297 perc kellett neki négy találathoz. A holland válogatottra most nem magas ugyan a szorzó, de ha a számításaink beigazolódnak és a Sporting simán nyer, akkor még 2.10-ért is megéri a 27 éves klasszist favorizálni.

2016-09-27;42