Bajnokok Ligája

Ezért nem is akkora favorit az angol második

Győzelmi kényszerben lép pályára Oroszországban a Tottenham, amely több kulcsemberét is nélkülözi majd Moszkvában.

facebook.com

Bár a Tottenham második helyen áll az angol bajnokságban, a Bajnokok Ligája nyitófordulójában elszenvedett veresége miatt mégis akad némi feszültség az öltözőben. Mauricio Pochettino együttese a Monaco elleni betli miatt most lépéskényszerbe került, hiszen amennyiben ebben a fordulóban is pont nélkül marad, úgy a továbbjutás szempontjából igen nehéz helyzetbe kerül.

Márpedig ezt mindenképpen szeretnék elkerülni a londoniak, ám nem lesz könnyű dolguk a CSZKA Moszkva ellen, már csak azért sem, mert 5 kezdőembernek számító játékos dőlt ki sérülés miatt. Harry Kane (5/2 - bajnoki/gól), Erik Dier (5/0), Moussa Dembelé (1/0), Danny Rose (3/1), Moussa Sissoko (3/0) sem utazott el Oroszországba.

[2363746] 2016-09-27 20:45:00 CSZKA Moszkva - Tottenham Hotspurx

A CSZKA ellen tehát közel sem a legerősebb Spurs lép majd pályára. Az oroszok számára ez önbizalmat adhat, ugyanakkor Dzagojev sérülése a hazaiaknak sem jött jól. Az első kanyarban az oroszok 0-2-es állásról tudtak pontot menteni Leverkusenben, ez az eredmény pedig igen értékes lehet majd a végelszámolásnál is.

A bukmékerek szerint a keddi meccsnek az angol együttes esélyese, amelynek sikere 2.35-s szorzón fogadható a   -n, míg az orosz gárda sikere közel háromszoros kasszával kecsegtet. Háromesélyben erre a meccsre igen nehéz mit mondani, ám mivel mindkét oldal számára a győzelem jelenthetne "megváltást", ezért motivációs alapon a mindkét csapat szerez gól opicó mellett tesszük le a voksunkat. 

CSZKA Moszkva - Tottenham
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.75
[2363746] 2016-09-27 20:45:00 CSZKA Moszkva - Tottenham Hotspurx;