Magyar foci

Az MLSZ megbüntette a Fradit és az Újpestet is

  • ivan

A házigazda Ferencvárost és az Újpestet is megbüntette kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a két együttes szombati - 3-3-as döntetlennel záruló - bajnoki mérkőzésén történtek miatt.

A zöld-fehéreket a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért - nem megfelelő ruházat- és csomagátvizsgálásért - 200 ezer forintra büntette a testület az MLSZ honlapja szerint. Az Újpest FC 400 ezer forint pénzbüntetést kapott, mert szurkolói jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt használtak, dobtak a játéktérre, és szidalmazták az ellenfelet.

A Videotont vendégül látó Budapest Honvédot 100 ezer forintra büntették, mivel drukkerei szidalmazták az ellenfelet és annak két játékosát.

A Diósgyőr-Debrecen mérkőzéssel kapcsolatban a DVTK-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért - más sportszervezet szidalmazása -, valamint a rendnek a mérkőzés lefújása utáni nem megfelelő biztosításáért 100 ezer, a DVSC-t szintén szurkolóinak viselkedése miatt 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a testület.

A miskolci találkozón kiállított debreceni Dusan Brkovic és diósgyőri Tamás Márk 1-1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

KI NYERI AZ NB I-ET?    
Videoton TippmixPro@2.00
Ferencváros TippmixPro@2.00
Vasas TippmixPro@7.00
209575