Sportfogadás

Az Arsenal, a City és a Sevilla meccsére is fogadtunk!

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójára, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Sevilla-Lyon
Tipp: Sevilla
Odds:
1.77 @ Tippmixpro

A Sevilla biztató eredményt ért el az előző körben a Juventus otthonában, de az a döntetlen csak akkor ér valamit, ha kedden legyőzi hazai pályán a Lyon együttesét. Ez úgy véljük, hogy össze is jön az andalúzoknak, hiszen otthoni környezetükben remekelnek, jobb passzban is vannak, mint a franciák, ráadásul lényegesen erősebb játékoskerettel rendelkeznek. Arról nem is beszélve, hogy a lyoniak házon kívül közel sem nyújtanak olyan teljesítményt, mint hazai pályán.

[2363708] 2016-09-27 20:45:00 Sevilla - Lyonx;

Arsenal-Basel
Tipp: Arsenal -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.90 @ Tippmixpro

A Basel Svájcban egyeduralkodó, ez teljesen egyértelmű, hiszen idén valamennyi meccsét megnyerte országában. A BL-ben viszont kiscsapatnak számít, amit jól mutat, hogy az első fordulóban hazai pályán a piros-kékek nem bírták a Ludogorec csapatával. Ezzel szemben az Arsenal a PSG-nél szerzett egy értékes pontot, bombaformában van, hétvégén például 3-0-ra verte a Chelsea (!) együttesét. Mindezek után sima, többgólos hazai siker várható az Emiratesben.

[2363672] 2016-09-28 20:45:00 Arsenal - Baselx;

Celtic-Manchester City
Tipp: Manchester City -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

Klasszis különbség van a felek közt, ez nem vitás. A Celtic az utóbbi hetekben még Skóciában is kínkeservesen nyeri meccseit, a BL-ben pedig óriási pofonba nézett bele a Barcelona ellen két hete. A City viszont játszi könnyedséggel hozza találkozóit, ráadásul Pep Guardioláék százszázalékosak idén. Ahogy a Barca lefocizta a zöld-fehéreket, úgy a City is megteheti velük, hiszen óriási a sebességbeli különbség a felek közt, arról nem is beszélve, hogy egy angol csapatnak mindig óriási öröm kitömni egy skót együttest. Ha akkor pofont nem is kap a Celtic, mint a Camp Noúban, a manchesteriek simán nyerhetnek legalább két góllal a Celtic Parkban.

[2363697] 2016-09-28 20:45:00 Celtic - Manchester Cityx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 20:45 INFO Sevilla-Lyon Sevilla 1.77 @ TippmixPro
Szerda, 20:45 INFO Arsenal-Basel Arsenal -1 (európai hendikep) 1.90 @ TippmixPro
Szerda, 20:45 INFO Celtic-Manchester City Manchester City -1 (európai hendikep) 1.80 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 6,05