Angol foci

Allardyce nem éli túl a botrányt, meg is van az utódjelölt

  • varin

Steve Bruce játszhatja a tűzoltó szerepét, ha kirúgják a botrányba keveredett Sam Allardyce-t.

Kedden reggel robbant a bomba az angol sajtóban, a The Daily Telegraph egy olyan videót publikált, amelyben Sam Allardyce, az angol válogatott szövetségi kapitánya egy bizonyos harmadik félről beszél, akinek birtokában több játékjog is van. Mint ismert, az FA szigorúan tiltja, hogy a futballisták játékjoga egy harmadik fél birtokában legyen, ám Allardyce szerint ezt a szabályozást még mindig meg lehet kerülni és továbbra is óriási pénz van benne.

A nézőpontok egyelőre megoszlanak Allardyce szerepét illetően, hiszen vannak, akik szerint szimplán csak fecsegett a magukat üzletembereknek kiadó riportereknek és vannak, akik szerint konkrét tippeket is adott a szabályok kijátszására. Az FA megkezdte a vizsgálódást, amint a teljes anyag a rendelkezésükre áll majd, minden bizonnyal döntés születik Big Samet illetően is.

Ki lesz az angol válogatott következő kapitánya?
Steve Bruce 4.00
Alan Pardew 7.00
Eddie Howe 9.00
Gareth Southgate 10.00
Jürgen Klinsmann 13.00

Mindenesetre a bukiknál már fogadhatunk is, hogy ki pótolja a távozó(?) Allardyce-t, aki mindössze két hónapja ül a válogatott kispadján. A favorit jelenleg a Hull Citytől nyáron távozott Steve Bruce, aki végig versenyben volt a válogatott székéért Allardyce-szal, míg a második helyen a Crystal Palace mesterét, Alan Pardew-t találjuk.

Az egyik angol bukinál egyébként arra is tehetünk pénzt, hogy a soron következő, Málta elleni, október 8-ai mérkőzésen ki lesz a szövetségi kapitány. Az oddsok beszédesek: 2.50, hogy Allardyce, 1.50, hogy más.

[2059422] 2016-10-08 18:00:00 Anglia - Máltax;