Spanyol foci

Ronaldo összebalhézott Zidane-nal

  • ivan

A Villarreal elleni döntetlen után a Real Madrid a Las Palmas ellen is csak egy pontot szerzett, így gyorsan elolvadt a királyi gárda előnye. Madridban azonban most nem erről, hanem Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane kapcsolatáról beszélnek.

Két nyerhető meccsen ért el két döntetlent a spanyol bajnokságban a Real Madrid, amely immáron csak egypontos előnnyel vezeti a tabellát a címvédő Barcelona előtt, amely Lionel Messi nélkül is 5-0-ra verte a Sporting Gijónt. A királyi gárda szombaton a Las Palmas vendégeként hagyott el két pontot (2-2), de a spanyol fővárosban most mindenki Cristiano Ronaldo lecseréléséről beszél. A blancókat dirigáló Zinedine Zidane a 72. percben, 2-1-es vezetésnél kapta le a pályáról a háromszoros aranylabdás klasszist, aki egyáltalán nem vette jó néven mindezt és ezen véleményének hangot is adott. 

A spanyol Sport "kikockázta" Ronaldót a lecserélése után, aki magyar fordításban a "b.szd meg az anyád" és a "b.szd meg magad" szófordulatokat használta a kispadon ülve. A lap szerint az öltözőben már szofisztikáltabban folytatódott a Zidane és Ronaldo eszmecseréje. A portugál támadó közölte, hogy csalódott a francia mesterben, aki viszont megpróbálta higgadtan kezelni a helyzetet. "Nyugodj meg Cris, pihenned kellett, a Dortmund ellen 90 percet fogsz játszani". Az újság szerint az öltözőben fagyos volt a hangulat, a kínos csendet pedig Sergio Ramos törte meg, aki annyit mondott Ronaldónak, hogy nem kéne így viselkednie. 

A Real Madrid tehát belső feszültségektől sem mentesen utazott el Dortmundba, ahol kedden Bajnokok Ligája összecsapás vár a csapatra. A németek remek formának örvendenek, utolsó négy tétmeccsüket simán nyerték, a Real Madrid ellen pedig legutolsó három hazai BL-meccsüket szintén behúzták. Ennek köszönhetően a keddi rangadónak is BvB az esélyese, még ha csupán egy hajszállal is. A bukmékerek szerint erősen háromesélyes a mérkőzés. 

1X2    
Dortmund Döntetlen Real Madrid
TippmixPro@2.45 TippmixPro@3.30 TippmixPro@2.70
[2363757] 2016-09-27 20:45:00 Borussia Dortmund - Real Madridx;