NB I

Pintérnek tényleg kezd elgurulni a gyógyszere

  • ivan

Zaklatott időszakot élhet át a volt szövetéségi kapitány, hiszen azok után, hogy Diósgyőrben önkívületi állapotban üvöltözött a játékvezetővel, a hétvégén Angyalföldön viselkedett vállalhatatlanul.

Ne grimaszolj! - Fotó: vasasfc.hu

Pintér Attila személye hálás téma egy újságírónak, hiszen gyakorlatilag minden hétre szolgáltat valami "szenzációt", valami olyasmit, ami eltér a megszokottól, és így rendre az újságok/portálok hasábjaira kerül.

A Mezőkövesdet dirigáló volt szövetségi kapitánynak nem volt túl jó hete, hiszen azok után, hogy odahaza 3-1-re kikapott csapatával a Paks gárdájától, hétvégén a listavezető Vasas tömte ki az újoncot, és küldte haza négy góllal a zsákjában. Az arrogáns stílusáról is hírhedtté vált szakember a szombati vereség után is alkotott, hiszen a lefújás után először nem volt hajlandó nyilatkozni a találkozót közvetítő M4-nek, majd a kötelező sajtótájékoztatón is csak késve jelent meg. Mondjuk sok köszönet nem volt a sajtóbeszélgetésben, a csakfoci.hu beszámolója szerint miután Pintér - szokásához híven - bírózott egy jóízűt, az egyik jelenlévő újságírónak is odaszólt.

 „Nekem te ne grimaszolj!” - szólt rá a sajtó munkatársára, majd miközben sétált ki a sajtótájékoztató helyszínéről, továbbra is azt hajtogatta: "Nekem senki ne grimaszoljon, amikor én beszélek.”

Az újabb zakónak köszönhetően a Mezőkövesd a második válogatott miatt elrendelt szünetet is a kieső helyen tölti majd, hiszen a borsodi gárda 10 pontjánál csak a darabjaira esett Diósgyőr szerzett kevesebbet. A többszörös magyar bajnok tréner a jelek szerint nehezen tudja kezelni az eredménytelenséget. Két héttel ezelőtt a Diósgyőr otthonában elért 1-1-es döntetlen után viselkedett vállalhatatlanul, amikor önkívületi állapotban üvöltözött a mérkőzés játékvezetőjével, amiért az MLSZ 100 ezer forint pénzbírságra büntette. A Paks elleni bajnoki után a bíró nyakába varrta a vereséget, és ezek után következett a hétvégi angyalföldi hakni.

A saját bevallása szerint a válogatott Eb-szereplésében elévülhetetlen érdemeket szerző szakember nehéz időszakot zárhat le, hiszen a nemzeti tizenegy selejtezős elfoglaltsága miatt az NB I-ben most háromhetes szünet következik. Ez idő alatt lehet rendezni a sorokat. 

[2295463] 2016-09-24 18:00:00 Vasas - Mezőkövesd Zsóryx;
209575