NFL

Négy tipp, ötszörös pénz

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL harmadik játékhetére.

Buffalo Bills-Arizona Cardinals
Tipp: Cardinals
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

A gyengécske szezonkezdet után múlt hétvégén az Arizona már megmutatta, miért is tartják őket a liga egyik legjobb csapatának. Palmer két meccs után remek statisztikával bír, ami persze ilyen elkapósorral nem csoda. Ezzel szemben a Billstől sok biztatót nem láthattunk, kikaptak két olyan csapattól, amelynek még a rájátszásra sincs igazán sok esélye. Hiába erős hazai pályán a Buffalo, a Cardinals minden csapatrészében piszkosul erős, ismét simán nyernek.

Tennessee Titans-Oakland Raiders
Tipp: Raiders +3.5
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A szezon elején sejteni lehetett, hogy a Raiders meccseit élvezet lesz nézni, az első két fordulóban egyaránt 60+ pontos mérkőzést vívtak. Jelenleg a Derek Carr vezette oaklandi offense a legtermékenyebb, ami a yardokat illeti. Mindenki bevethető, a Titans védelme pedig bőven sebezhető, tehát nem valószínű, hogy gond lesz az előrehaladással a vendégeknél. Miután a Titans támadóegysége jóval gyengébb, mint a New Orleansé vagy az Atlantáé volt, így talán most az oaklandi védelem is mutatni fog valamit. Véleményünk szerint a Raiders a meccs favoritja.

Philadelphia Eagles-Pittsburgh Steelers
Tipp: Eagles +6.5
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Nem kérdés, hogy a Steelers az első két meccs alapján nem csak csoportjának legerősebb csapata, de könnyen lehet, hogy jelenleg a legbiztosabb fogadás a Super Bowl-győzelemre is. Ez azonban nem jelenti, hogy minden szembejövő csapatot el fognak mosni. Márpedig a Philadelphia személyében egy trükkös ellenfelet kaptak. Bradford elcserélésekor mindenki arra gondolt, hogy az Eagles eldobja magától ezt a szezont, ehhez képest 2 hét alatt csoportesélyessé léptek elő. A mindig kritikus philadelphiai szurkolók imádják Wentzet, és joggal. Idegenben 4 pontos favoritként nyitott a Steelers, azaz semleges pályán 1 TD-vel jobb csapatnak tartják őket, ami egészen egyszerűen nem igaz. Az egyetlen oka, hogy nem mozdult sokat el a határ, az az, hogy hiába pakolják a nagy pénzt a profik az Eaglesre, a közönség indokolatlanul a Steelerst favorizálja.

New Orleans Saints-Atlanta Falcons
Tipp: 50.5 pont felett
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Mindkét védelem a liga legrosszabbjai között van. A Falcons képtelen nyomást helyezni az ellenfelek irányítóira, ezért hiába hiányoznak alapemberek a Saints támadófalából, Drew Brees-nek bőven elegendő ideje lesz, hogy megtalálja a célpontjait és a gyenge front7 miatt a futójáték is hatékony lehet. Amíg Atlantában a front7, addig New Orleans-ban a secondary a leggyengébb pont, ugyanis gyakorlatilag az összes cornerback sérült, emellett az ő front7-jük sem túl acélos. Minden adott tehát ahhoz, hogy Matt Ryan és társai a levegőben, Devonta Freeman és Tevin Coleman pedig a földön szedjék atomjaira ezt a védelmet. Mindezek alapján igazi pontzuhatagot várok a meccsen. Azt sem tartom kizártnak, hogy 60 pont felett zárnak majd a csapatok.

A hatharom.com  szelvénye a 3. játékhétre -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Buffalo Bills-Arizona Cardinals Cardinals 1.45 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Tennessee Titans-Oakland Athletics Raiders +3.5 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Philadelphia Eagles-Pittsburgh Steelers Eagles +6.5 1.60 @ TippmixPro
Kedd, 2:30 New Orleans Saints-Atlanta Falcons 50.5 pont felett 1.55 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5.39