Premier League

Ismét a gólok játszhatják a főszerepet a West Ham meccsén

  • Kompany

A Premier League hatodik fordulójának vasárnapi mérkőzésén a West Ham a Southampton gárdáját fogadja.

Zsinórban négy vereséget követően a West Ham ismét nyerni tudott, méghozzá hétközben a Ligakupában. Azonban az mindent elmond Slaven Bilicék formájáról, hogy a londoniak Dimitri Payet 96. percben lőtt szabadrúgásgóljával győzték le a negyedosztályú (!) Accrington Stanley együttesét. Ugyanakkor az ilyen mély gödörből való kimászáshoz elengedhetetlen egy siker, ami átlendítheti a hazai játékosokat a holtponton.

Ami a vendégeket illeti, a Southampton együttese a rossz szezonrajtot követően kezd formába lendülni, hiszen zsinórban három hazai mérkőzését is megnyerte. A Szentek a sort a Sparta Praha elleni Európa Liga meccsel nyitották, majd hétvégén a Swansea-t fektették két vállra a Premier League-ben, majd hétközben a Crystal Palace-t a Ligakupában. Mindezen sikereket pedig úgy érték el a déliek, hogy közben gólt sem kaptak, ami eddig nem igazán volt jellemző a piros-fehérekre.

Úgy véljük, hogy Claude Puel együttesének ezen remek szériája megszakad, hiszen a Kalapácsosoknak nagyon erős támadóarzenálja van - mindent elárul erről a szekcióról, hogy eddig valamennyi bajnokiján betaláltak Slaven Bilic fiai -. Ugyanakkor a Szentek is berámolhatnak egy-két találatot a WHU-nak, köszönhetően a londoniak hátsó alakzatának, ami abszolút nem működik tökéletesen idén, mivel öt bajnokin 13 (!) gólt kaptak a bordó-kékek, akiknek hazai pályán még a Watford is négyszer (!) köszönt be. Mindezek után a mindkét csapat gólt szerez fogadási opcióban látunk értéket, amire a     1.65-szörös pénzt kínál, és a felek legutóbbi öt fővárosi találkozóján be is jött.

A Premier League vasárnapi mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
West Ham-Southampton 2.70 3.20 2.52





 

2016-09-25;47
209498