Sportfogadás

Nyolcszoros pénz, jöhet?

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Borunemouth-Everton
Tipp: Everton
Odds:
2.17 @ Tippmixpro

Kétség sem férhet hozzá, hogy melyik csapat van jobb formában, hiszen az Everton az utóbbi hetekben sorra nyeri bajnoki találkozóit, aminek köszönhetően egészen a második helyre jött fel a Premier League táblázatán. Ezzel szemben a hazaiak bukdácsolnak, múlt héten óriási pofonba néztek bele, így immáron a 17. helyen tanyáznak. Ezen kívül a Bournemouth 120 perces Ligakupa meccset játszott kedden, míg az Everton nyomatékosította, hogy prioritást élvez számára a bajnokság, így tartalékosan állt fel a Norwich ellen, és leadta kupameccsét. Mindezek után teljesen egyértelmű, hogy kire fogadunk a felek szombati ütközetén.

[2252233] 2016-09-24 16:00:00 Bournemouth - Evertonx;

Middlesbrough-Tottenham
Tipp: Tottenham
Odds:
 2.07 @ Tippmixpro

Az előző meccshez hasonlóan, a Middlesbrough-Tottenham ütközeten is két ellentétes formában lévő csapat mérkőzéséről beszélhetünk. Amíg a hazaiak a jó rajtot követően legutóbbi három meccsükön mindössze egy pontot szereztek, addig a vendégek most jöttek bele, mivel utolsó négy találkozójukból hármat is behúztak a bajnokságban, a maradék egyen pedig döntetlent játszottak a jó erőkből álló Liverpoollal szemben. Noha Harry Kane sérülés miatt kihagyja a szombati mérkőzést, a londoniakban még így is van bőven potenciál, hogy győzedelmeskedjenek az egyik újonc otthonában.

[2252237] 2016-09-24 16:00:00 Middlesbrough - Tottenham Hotspurx;

Inverness CT-Dundee 
Tipp: Inverness
Odds: 
1.90 @ Tippmixpro

Noha három vereséggel nyitott az Inverness a skót bajnokságban, az utolsó három bajnokiján veretlen maradt a csapat. Az ICT előbb lenyomta hazai pályán a St. Johnstone együttesét, majd a nála jóval erősebb játékerőt képviselő Aberdeen otthonában szerzett egy pontot, míg múlt héten hazai pályán a skót Premier League-ből toronymagasan kimagasló Celtic ellen mentett pontot a 89. percben. Ezen eredmények egy kiscsapat életében óriási motivációval bírnak, s mivel a Dundee zsinórban öt nyeretlen meccsel a háta mögött érkezik a Tulloch Caledonian Stadionba - ahol legutóbb, májusban 4-0-ra kikapott -, azon a véleményen vagyunk, hogy az Inverness behúzza hétvégi bajnokiját.

[2253922] 2016-09-24 16:00:00 Inverness - Dundee FCx;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Bournemouth-Everton Everton 2.17 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Middlesbrough-Tottenham Tottenham 2.07 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Inverness CT-Dundee Inverness CT 1.90 @ TippmixPro
TippmixPro@8.53

Kattints a képre a játékhoz!