NB I

Jön az első nyugati derbi!

Az előkelő helyen álló Haladás a négy meccse gólt sem kapó Gyirmótot fogadja Sopronban.

Jön az első nyugati derbi! - Fotó: dvsc.hu

Folytatta remeklését a Haladás az elmúlt napokban, hiszen két igen kemény mérkőzésen szerzett négy pontot Mészöly Géza együttese. A zöld-fehérek egy hete az éllovas Vasast fektették két vállra hazai pályán, majd szerdán a hatodik helyezett Újpest otthonába voltak hivatalosak, ahol hiába kerültek hátrányba, fel tudtak állni, s végül döntetlenre mentették a találkozót.

Pedig a Hali egyik legjobb formában lévő játékosa Gaál Bálint még mindig sérült, a hírek szerint van esélye, hogy szombaton pályára lépjen, viszont Király Gábor, Jánvári Gábor és Ezequiel Calvente maximum újfent a lelátóról nézheti együttesét. Mindezek ellenére kiváló formában vannak a zöld-fehérek, s hétvégén újabb győzelemre készülnek a kieső pozícióban lévő kisalföldiek ellen.

Kattints a képre a játékért!

Ugyanakkor nem lesz egyszerű dolga a szombathelyi együttesnek, hiszen a gyirmótiak talán még jobb passzban vannak, mint a hazaiak. A vendégeknek hat forduló kellett, hogy felvegyék az első osztály ritmusát, ugyanis az elmúlt négy körben nem találtak legyőzőre. Ez még hagyján, de a korábban megannyi gólt kapó alakulatot egyszer sem mattolták, így immáron 432 (!) perce érintetlen Sebők Zsolt hálója, pedig Urbányi Istvánék az éllovas Vasassal és az ötödik Honvéddal is találkoztak ezen időszak alatt. A támadószekciója ugyanakkor nem brillírozik annyira a kisalföldieknek, igaz, amíg nem kapnak gólt, addig egy lőtt találat is elég az üdvösséghez.

Az utóbbi hetekben tehát mind a szombathelyiek, mind a gyirmótiak igen kevésgólos mérkőzéseket vívtak, mindezek alapján tehát egyáltalán nem számíthatunk sok találatra szombaton, főleg úgy nem, hogy Urbányiék a döntetlennel is megelégednének. Ennek ellenére a bukmékerek sok gólt várnak, így pedig igen korrekt oddson fogadhatunk arra, hogy a mérkőzésen maximum két találat születik.

Haladás-Gyirmót
hatharom.com-tipp: A mérkőzés góljainak száma 2,5 alatt
TippmixPro@1.70
[2295467] 2016-09-24 18:00:00 Haladás - Gyirmótx;