Premier League

45 percnyi álomfutballal alázott a Manchester United

Paul Pogbáék olyan 25 percet produkáltak, amelyet ritkán látni a PL-ben. Pazar játék, kiütéses győzelem.

Rendkívül érdekes mérkőzés várt ránk szombaton délután, a gyengélkedő Manchester United és a bajnok Leicester City találkoztak az Old Traffordon. A formák ellentétesek voltak, ám az oddsok a Vörös Ördögök mellett szóltak. A Unitednen ezúttal csak a kispadon kapott szerepet a gyengélkedő Wayne Rooney, míg a City Vardy-Slimani duóval kezdett.

A 22. percig kellett várnunk az első gólra és tulajdonképpen az első igazán nagy helyzetre. Blind remek szögleténél a Rókák hátvédei egy kicsit megfeledkeztek Smallingról, aki zavartalanul bólintott a Schmeichelt helyettesítő Zieler kapujába. A United ezek után akár ki is üthette volna a bajnokcsapatot, Pogbáék szebbnél szebb kontrákkal hozták zavarba Ranieri csapatának védelmét. A 37. percben aztán jött a második találat, egy újabb tankönyve illő akció végé Juan Mata duplázta meg az előnyt. A harmadik gól is szöglet után érkezett, egy újabb parádés szögletvariáció végén Marcus Rashford szerzett gólt. Mire kettőt kortyoltunk a sörünknől, Paul Pogba is feliratkozott a gólszerzők közé, ezzel pedig 4-0-val vonultak a felek a szünetre.

Sajnos a második félidő a várakozásoknak megfelelően kezdőddött, a United nem rohamozott úgy, mint az első játékrészben, a vendégeknek pedig nem volt ínyükre a 45 percnyi felesleges labdakergetés. A 60. percben aztán következett a mérkőzés gólja, Gray parádésan tekert De Gea kapujába, feltéve ezzel a szépségtapaszt a Leicester City "nyílt törésére". A végeredmény is maradt ez a 4-1, a United tehát kilábalt a válságból, ám a Leicester szezonja továbbra is akadozik.

A mérkőzés góljai megtekinthetőek élő hírfolyamunkban!

2016-09-24;47
2016-09-25;47
209498