Átigazolás

Manchesterben köthet ki a Real mellőzött klasszisa

Isco iránt több angol klub is érdeklődik, a legjobb eséllyel az Old Traffordra szerződhet télen.

Egyelőre csak epizódszereplő a Real Madrid idei menetelésében Isco, aki hat tétmeccsen mindössze 110 percet játszott. Jóllehet, a bokája miatt sérüléssel is bajlódott, ám amikor egészséges volt, Zinedine Zidane akkor is alig adott neki játékperceket. Télen következhet a klubváltás?

Ki nyeri a Premier League-et?
   
Manchester City 1.65
Liverpool 6.25
Chelsea 10.25
Arsenal 13.00
Manchester United 13.50

A 24 éves középpályásra a Manchester United vetheti ki hálóját, José Mourinhónak ugyanis szüksége van egy szervező középpályásra, erre pedig Isco tökéletesen alkalmas lehet.

A bukik már el is kezdték csökkenteni a klubváltás szorzóját, így ha meg akarjuk fogadni, hogy Isco télen az Old Traffordon köt ki, annak már csak 3.50-es a szorzója. "Logikusnak tűnhet a klubváltás, hiszen Isco nemigen tud megragadni a Real Madridban, csupán egyszer, a Sevilla elleni Szuperkupa-mérkőzésen kezdett, a Manchesternek viszont egy új játékszervezőre van szüksége. Ezért csökkentjük folyamatosan a szorzót" - nyilatkozta az egyik bukméker szóvivője.

A Tottenham által is keresett Iscónak egyébként 2018-ig érvényes szerződése van a Real Madriddal, kivásárlási ára hozzávetőlegesen 25 millió font lenne.

211384