Német foci

Magyar rangadó a Bundesligában

Számos európai bajnoksághoz hasonlóan Németországban is hétközi fordulót rendeznek. A Bundesliga keddi játéknapján Kleinheisler László és Szalai Ádám egymás ellen lép pályára.

Fotó: uefa.com

Sem a Darmstadt, sem a Hoffenheim nem remekel idáig a bajnokságban, mindkét csapat egyaránt 3 pontot gyűjtött az eddigi 3 fordulóban, a hazaiak mindössze egy rúgott gólra voltak képesek, míg a vendégek egyelőre győzelem nélkül állnak a tabellán. Ebből a szempontból tehát kedden mindkét csapat számára komoly téttel bír a mérkőzés, hiszen egy vereség komoly gödörbe taszíthatja a csapatokat.

1X2    
Darmstadt Döntetlen Hoffenheim
TippmixPro@3.25 TippmixPro@3.30 TippmixPro@2.11

A bukmékerek szerint a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim számít esélyesebbnek ezen a meccsen, ugyanakkor a tavalyi szezonban a Darmstadt négy pontot hozott a Hoffenheimen. A keddi mérkőzésen azonban a hazai oldalon rengeteg lesz a hiányzó, akadnak eltiltottak és sérüléssel bajlódó játékosok is.

[2272331] 2016-09-20 20:00:00 Darmstadt - Hoffenheimx

A Darmstadt a hétvégén egy óriási pofonba szaladt bele Dortmundban, Kleinheisler Lászlóék 6-0-ra kapta ki a Borussiától. A Hoffenheim viszont egy komoly ellenfél ellen ért el döntetlent, hiszen a Wolfsburg elleni pontszerzés akkor is komoly fegyvertény, ha hazai pályán sikerült elérni.

Első ránézésre kissé érhetetlen, hogy miért emelkedik az over szorzója, miközben a Darmstadt komoly gólszerzési problémákkal küszködik. Nyilván a hétvégi hatos küzrejátszik ebben, ugyanakkor hazai környezetben mindeképpen javításra készülnek Kleinheislerék. Szoros eredményre számíthatunk, ahol inkább a küzdelem lehet a dominánsabb, így nem várunk 4 találatot ezen az összecsapáson.

Darmstadt - Hoffenheim
hatharom.com-tipp: 3,5 gól alatt
TippmixPro@1.40
[2272331] 2016-09-20 20:00:00 Darmstadt - Hoffenheimx;
210225