Bulvár

43 gólt kapott egy meccsen, majd elvitte a rendőrség

A német Marco Kwiotekért az első edzésen jelentek meg a rendőrök. A vád egyelőre ismeretlen.

"Minden esetben, amikor középkezdést végeztünk el, visszaszerezték a labdát, rögtön megindultak a kapunk felé és gólt is szereztek. Minden atomjaira hullott, hihetetlen, ami történt, nagyon csalódottak vagyunk" - reagálta le a német amatőr ligában futballozó SV Vonderort klub elnöke, Christian Schroer a PSV Oberhausen ellen elszenvedett 43-0-s vereséget.

A sokkoló vereség még nem is a legérdekesebb a történetben, mert a mérkőzést követő edzésen két egyenruhás rendőr érkezett Marco Kwiotekért, a vesztes fél kapusáért. "Csak be kellett mennem a rendőrörsre, hogy tisztázzak néhány dolgot" - fogta rövidre a magyarázkodást a kapus, ám azzal kapcsolatban nem érkeztek információk, hogy milyen ügyben is hallgatták ki Marco Kwioteket.

A mérkőzés félidejében egyébként nemes egyszerűséggel több Vonderort-játékos hazament, így a PSV Oberhausen a fair play szellemében a második játékrészre már csak hét mezőnyjátékossal futott ki, ám az első félidei húsz után a fordulás után is eredményesek voltak huszonháromszor.

Az eset után néhány nappal ismét pályára lépett a Vonderort, ám ekkor már nem Kwiotek védte a kaput, és meg is lett az eredménye. A Batenbrocker Ruhrpott Kicker III csupán nyolc góllal nyert a híressé vált kiscsapat otthonában.