Sportfogadás

Bundát szimatolunk!

  • Cesc18

Nicolas Mahut és Quentin Halys meccsén már eldöntött, hogy ki jut tovább? Szerintünk igen!

Nicolas Mahut-Quentin Halys
Hatharom-tipp: Halys nyer
TippmixPro @ 3.95
Eddig éri meg: 3.60
Tipperősség: 3/10

A héten Metzben és Szentpéterváron rendeznek ATP-tornát és mindkét helyszínen találunk olyan játékosokat a mezőnyben, akik hétvégén a Davis Kupában is pályára léptek. Van, aki csalódottan, van, aki önbizalomtól duzzadva várja a meccsét, egy valami azonban közös bennük, nem ők lesznek a legfrissebbek. A legérdekesebb mérkőzésnek Nicolas Mahut és Quentin Halys összecsapása ígérkezik. 

Mahut játszott a hétvégén a horvátok ellen, és többek között miatta nem lesz idén sem Davis Kupa-bajnok Franciaország. Párosban ugyanis Pierre Hugues-Herberttel nem tudtak nyerni, pedig ezzel a győzelemmel abszolút számoltak a gallok, ezért is húzhatták magukra a nemzeti mezt. Számára tehát hatalmas csalódás volt az elmúlt pár nap, így nem lenne meglepő, ha Metzben nem 100 százalékon pörögne. Ami külön megerősít minket ebben, hogy PHH is elindul egyesben, párosban viszont nem neveztek be, ami világelsőként, hazai pályán elég váratlan. Valószínűleg mindketten úgy tekintenek erre a tornára, hogy félig-meddig, de púp a hátukra, hiába játszhatnak hazai közönség előtt.

Mahut, ha tényleg nem akar játszani, akkor kapóra jön neki, hogy már az első meccsét leadja, hiszen Halys személyében honfitárs áll majd a háló túloldalán. Aki ráadásul szabadkártyával van a főtáblán, és elképzelhető, hogy az sem véletlen, hogy éppen őt "sorsolták" Mahut-nak.

Több jel is tehát arra mutat, hogy ez könnyen egy lebeszélt meccs lehet a két francia között. De, ha nem jól sejtjük, akkor sem kell temetni a tippet. Az idősebbik gallnak a hétvégi horvátországi túra után semmi ideje nem volt felkészülni erre a tornára, illetve Halys sem egy kutyaütő, a franciák egyik legnagyobb tehetsége, aki elsősorban a Roland Garroson csillogtatta eddig tudását. Mindent összegezve, megéri kockáztatni, és ilyen magas oddson Halysra fogadni.