Serie A

Ismét megalázhatják az Intert

Az izraeli után az olasz bajnok is kiénekelheti a sajtot a milánóiak szájából. Jön a Derby d'Italia!

A Juve is megalázhatja az Intert.

Gödörben van az Inter, hiszen amellett, hogy roppant pocsékul kezdte az olasz bajnokságot - a Chievo, Palermo, Pescara trióval szemben csak négy pontot szerzett -, csütörtökön hatalmas pofonba nézett bele, méghozzá hazai pályán. A kék-feketék a San Siróban kaptak ki a Korhut Mihályt is foglalkoztató izraeli bajnoktól (!), a Hapoel Beer-Sevától 2-0-ra. Vasárnap pedig idei legnehezebb feladat vár Frank de Boer együttesére, amikor is a Derby d'Italián a Juventus ellen kellene helytállnia a csapatnak.

A Zebrák attól függetlenül, hogy hétközben hazai pályán mindössze gól nélküli döntetlenre voltak képesek a Sevillával szemben a Bajnokok Ligájában, nem lehet panasz Massimiliano Allegri együttesére. A fekete-fehérek a Fiorentina elleni rangadót követően a Laziót és az Európa Ligában vitézkedő Sassuolót is magabiztosan győzték le, így három fordulót követően egyedüli százszázalékos csapatként vezetik a Serie A-t.

Ahogy látható abszolút ellentétes előjelekkel várják a felek a vasárnapi mérkőzést, s jócskán a Juventus felé billen a mérleg nyelve, még úgy is, hogy az Inter lesz a pályaválasztó. Mivel a vendégeknél komoly hiányzó nem lesz - a hazaiaknál sem -, így gyakorlatilag konkrét érv a hazai siker mellett nem igazán sorakoztatható fel, kivételt képez talán a felek legutóbbi mérkőzése, amikor is az Olasz Kupában az Inter 3-0-ra győzte le a San Siróban a Zebrákat, de hosszabbítást követően a Juventus jutott tovább. Összességében tehát egyértelmű, hogy Gonzalo Higuainékra éri meg fogadni a vasárnap rendezendő Derby D'Italián.

Inter-Juventus
hatharom.com-tipp: Juventus
TippmixPro@1.91
[2319754] 2016-09-18 18:00:00 Inter - Juventusx;