NB I

Idegenben jó az iksz?!

  • ivan

A helyezések alapján a forduló rangadóját Sopronban rendezik, ahol a listavezető Vasas a 3. helyen álló Haladás fogadja.

A szezon eddigi két meglepetéscsapatának is nevezhetjük a Haladást és a Vasast, hiszen a játékoskeretetből kiindulva mindkét csapat erőn felül teljesít idáig. A fővárosiak ötpontos előnnyel vezetik a bajnokságot, nyolc meccsből hatot megnyertek, míg a Haladás mögöttük csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően 3. helyre.

1X2    
Haladás Döntetlen Vasas
TippmixPro@2.35 TippmixPro@3.10 TippmixPro@3.00

"Nem várok könnyű mérkőzést. Az előző fordulók is megmutatták, hogy a Haladás nem véletlenül helyezkedik el a tabella 3. helyén.  Kifejezetten erős baloldaluk van, erre különösen oda kell figyelnünk. Jól felkészített csapat, így szoros mérkőzésre számítok, amit természetesen szeretnénk megnyerni" - nyilatkozta az angyalföldiek német szakvezetője, Michael Oenning a vasasfc.hu-nak.

A tréner szavaiban nem találunk kivetni valók, a Haladás valóban egy rendkívül masszív gárda, amely ellen igen nehéz futballozni. De hasonló erényeket csillogtat idén a Vasas is, amely öt kapott góljával a mezőny legjobban védekező csapatának számít jelenleg. Bár a Haladás soraiból Király Gábor sérülés miatt hiányzik majd, mégsem számíthatunk gólparádéra ezen a meccsen.

Mivel mindkét együttes elégedett lehet az idei teljesítményével, tulajdonképpen nyomás nélkül léphetnek pályára a felek, két azonos stílusú alakulat összecsapásából pedig könnyen kisülhet egy döntetlen is.

Haladás - Vasas
hatharom.com-tipp: Döntetlen
TippmixPro@3.10
[2295183] 2016-09-17 18:30:00 Haladás - Vasasx;5
[2295183] 2016-09-17 18:30:00 Haladás - Vasasx;
209575

Kattints a képre a játékért!