NB I

Folytathatja menetelését a Videoton

A székesfehérvári gárda ezúttal az Újpest vendégeként gyűjtheti be a három pontot az NB I-ben.

Folytathatja menetelését a Videoton. - Fotó: vidi.hu

Nincs könnyű helyzetben az Újpest együttese, hiszen egy jó periódust követően hullámvölgybe került. Nebojsa Vignjevics gárdája előbb az MTK ellen játszott gól nélküli döntetlent, majd a roppant gyenge formában lévő Debrecen otthonában maradt alul egy hajrában bekapott góllal. A lilák hétközben viszont nyerni tudtak, a Magyar Kupa keretén belül győzték le az alacsonyabb osztályban szereplő Felsőzsolcát 4-0-ra.

Ami különösen aggasztó lehet a lila-fehéreknél, hogy az MTK elleni ütközet után a debreceni mérkőzésüket is nagyon rosszul kezdték, a játékosok érdekes felfogásban játszottak, s csak az ellenfélen múlt, hogy nem döntötte el az összecsapást már az első félidőben. Ha így kezdenek az újpestiek szombaton a Vidi ellen, akkor könnyen lehet, hogy egy igen kiadós pofonba néznek bele, hiszen a piros-kékek remekelnek az utóbbi hetekben.

Kattints a képre a játékért!

Az MTK elleni vereséget követően úgy néz ki, hogy összeállt Henning Berg együttese, hiszen a Debrecent és a Haladást is magabiztosan győzte le a Videoton az NB I-ben. A székesfehérvári csapat hétközben Pécsett lépett pályára a Magyar Kupában, ahol valamennyi új szerzemény pályára lépett, s közülük Marko Scsepovics mesterhármasig, míg Anel Hadzic egy találatig jutott. Jelenleg tehát minden klappol a vendégeknél, s mivel valamennyi meghatározó játékos a norvég mester rendelkezésére áll, így komoly győzelmi esélyekkel utazik a piros-kék társaság a fővárosba.

"Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de remélem, hogy győzünk, elszakadunk az Újpesttől, és előrébb lépünk a tabellán. A lila-fehérek ellen sosem könnyű, az idei szezonban ráadásul volt egy nagyon jó szériájuk, amikor zsinórban négy meccset is nyertek, és bár legutóbb kikaptak a Debrecen ellen, ennek ellenére azt gondolom, hogy nagyon jó formában vannak. Masszív csapatról van szó, kevés gólt kapnak, úgyhogy mindegy hogy hogyan, de nyernünk kell. Én mindenképpen azon leszek, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a találkozót, és akkor már egy találat is elég a három pont megszerzéséhez." - mondta Fiola Attila a vidi.hu-nak.

Mindent egybe vetve nagyon úgy fest, hogy ezt a mérkőzést csak a Videoton baltázhatja el. Az utóbbi hetek történéseit alapul véve erre viszont nem mutatkozik nagy esély, ezért szerintünk, ha nem is könnyedén, de a székesfehérvári csapat behúzza szombati bajnokiját.

Újpest-Videoton
hatharom.com-tipp: Videoton
TippmixPro@2.10
[2295179] 2016-09-17 18:30:00 Újpest - Videotonx;