NB I

Ezt a meccset a Fradi és Loki sem várja

  • ivan

Az elmúlt évek két legsikeresebb csapata egyaránt komoly gödörben van, így nagy kérdés mit hoz a szombat esti Fradi-Loki rangadó.

Fotó: MTI (archív)

A szokottnál is feszültebb légkört hozhat a Ferencváros és a Debrecen rangadója, mivel mindkét csapat komoly hullámvölgybe került. A Debrecen a hét közepén az NB I-es csapatok közül egyedüliként elvérzett a Magyar Kupa első fordulójában, míg a Fradi pocsék játékkal aratott minimális különbséget a BKV Előre otthonában. A zöld-fehéreknek a bajnokságban sem igazán megy a szekér, hiszen Thomas Doll alakulat az elmúlt 5 fordulóban mindössze egy győzelmet aratott.

1X2    
FTC Döntetlen Debrecen
TippmixPro@1.65 TippmixPro@3.70 TippmixPro@4.90

Ennek ellenére a bukmékerek szinte teljesen esélytelenként kezelik a Debrecent. A hajdúságiaknál alapos vérfrissítést eszközöltek a klubvezetők, így nyilván több időre lesz szükség, amíg a csapat játéka összeáll. Az Újpest ellen azonban már összejött a győzelem a Lokinak, amely gyakorlatilag nyomás nélkül futhat ki a Groupama gyepére.

A Fradinál viszont teljesen más a helyzet, a szurkolók egyre türelmetlenebbek, miközben azt maga Thomas Doll is beismerte, hogy komoly problémákkal küzd a csapat. A morál mellett a játékosok formahanyatlása is fejtörést okoz a szakvezetőnek, ráadásul Pintér, Lovrencsics, Gera és Böde sincs 100 százalékos állapotban.

A tavalyi bajnokságban a Fradi tükörsimán verte Budapesten a Debrecent, ugyanakkor az akkori forma a mostanitól nagyon-nagyon messze van. Ezúttal szorosabb meccsre számíthatunk.

Ferencváros - Debrecen
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.80
[2295178] 2016-09-17 20:30:00 Ferencváros - Debrecenx;5
[2295178] 2016-09-17 20:30:00 Ferencváros - Debrecenx;
209575

Kattints a képre a játékért