Angol foci

Hőzöngenek a United-szurkolók az újabb blama után

  • ivan

A Manchester United zsinórban második vereségét szenvedte el csütörtökön, a Vörös Ördögök szurkolóinak egy része pedig máris José Mourinho távozását követeli.

A városi derbi elvesztése után a Manchester United csütörtökön az Európa Ligában is felsült, miután 1-0-s vereséget szenvedett a holland Feyenoord otthonában. A manchesteriek gyenge formája sok szurkolónál kiverte a biztosítékot, a Twitter hemzsegnek a José Mourinho leváltását sürgető hozzászólások. 

"Mourinho Van Gaal csak álruhában" - írta az egyik MU-szurkoló, de számos hasonló megnyilvánulást olvashatunk még a mikorblogon. 

Ítéletet mondani Mourinho manchesteri munkássága felett talán még korai, hiszen nagyon a szezon elején járunk még, de tény, hogy a csapat egyelőre nem úgy játszik, ahogyan az elvárható lenne. A Manchester City aktuális formáját elnézve az a vereség benne volt a pakliban, az pedig várható volt, hogy a portugál mester nem fogja túl komolyan venni az Európa Liga küzdelmeit. Mourinho mellett a szurkolók másik népszerű célpontja Paul Pogba, akit a nyáron világrekordot jelentő összegért szerződtettek az Old Traffordra. A francia középpályás játéka egyelőre azonban óriási csalódás, még Ibrahimovicnak is közbe kellett lépnie, hogy megvédje a fiatal titánt. 

A Manchester United hétvégén visszatérhet a helyes útra, bár a Watford otthonában nincs könnyű dolga az ellenfeleknek. A Vörös Ördögöknek viszont nagyon jól megy a Watford ellen, hiszen a két csapat eddigi közös történelme során csakis manchesteri győzelem született. Ibrahimovicék vasárnapi sikere 1.56-as szorzóval fogadható a    -n. 

[2252230] 2016-09-18 13:00:00 Watford - Manchester Unitedx;
[2252230] 2016-09-18 13:00:00 Watford - Manchester Unitedx;5
209498