Európa Liga

Magyar válogatott védő a San Siróban

  • ivan

Korhut Mihály az Inter, Szántó Tamás pedig a Genk ellen léphet pályára az Európa Liga csoportkörében - feltéve, ha edzőik is így gondolják.

Nemrégiben Balogh Norbert és Sallai Roland járt a legendás milánói San Siróban, csütörtökön pedig egy újabb magyar futballista, Korhut Mihály teszi tiszteletét a világ egyik leghíresebb arénájában. A magyar válogatott védője a nyáron igazolt Debrecenből az izraeli bajnok Hapoel Beer Sheva csapatához, és ugyan a BL-főtábla nem jött össze, ám az Európa Liga még szép kihívásokat tartogat a számukra. Rögtön az első körben egy igazi sztárcsapat, az olasz Inter lesz az ellenfél, amely az Európa Liga életrehívása óta a legtöbb meccset játszotta a sorozatban a talján csapatok közül.

Úgy fest, a bukik kizárólag a csapatnevek alapján adtak oddsokat a győztes kilétére, hiszen az izraeliek sikere 7.50-szeres pénzt ér, noha az Inter az utóbbi években közel sem rakta oda magát a sorozatban.

[2365386] 2016-09-15 21:05:00 Inter - Hapoel Beer Shevax;

A másik magyar csütörtöki szereplő Szántó Tamás, aki a Rapid Wien színeiben a hétvégén gólt is szerzett. A fiatal támadóközéppályás helye egyelőre még nem stabil a bécsieknél - hol játszik, hol nem - ám könnyen elképzelhető, hogy a hétvégi teljesítménye elegendő lesz az újabb pályára lépéshez. A Rapid ellenfele a belga Genk gárdája lesz, a fogadóirodák szerint pedig kevés az esély a vendégsikerre, hiszen a németalföldiek győzelme közel ötszörös kasszával kecsegtet.

[2365686] 2016-09-15 19:00:00 Rapid Wien - Genkx;
2016-09-15;73