Bajnokok Ligája

Ilyen gyenge védelmeknél a gólokra kell fogadni!

A Bruges és a Leicester City is gyengén kezdte az évet. Gólparádét hoz a gyenge védelmek meccse?

   
  1 x 2
Bruges-Leicester City 2.85 3.15 2.42

Története első BL-találkozójára készül a Leicester City, amely nincs éppen kirobbanó formában. Claudio Ranieriék első küldetése, hogy a szintén gyengélkedő Bruges ellen nyerjenek Belgiumban. Igazi háromesélyes találkozó vár ránk, ahol könnyen lehet, megéri a hazai csapatot támogatni, noha a bukik szerint underdogok.

Club Bruges#bel-club_bruges#5
Leicester#eng-leicester#5

A Jan Breydel Stadionban ugyanis nem szerepel rosszul Michel Preud'homme együttese. A Standard Liege elleni iksztől eltekintve minden meccsüket megnyerték, ráadásul az elvitathatatlan, hogy a tapasztalat is az ő oldalukon áll. A rendszeres európai kupaszereplő csapat azonban jó régen, utoljára 2005-ben volt a Bajnokok Ligája csoportkörében, azóta az Európa Ligában vitézkedtek, olykor igencsak messzire jutva. A legendás kapusból edzővé avanzsált Preud'homme-nak három támadóját, Refaelovot, Gedozt és Wesley-t kell nélkülöznie, így vélhetően 4-5-1-es felállásban az eddig hét meccsen még gólt sem szerző Abdoulaye Diaby lesz az ék.

Ami a vendégeket illeti, a City gyengén kezdte az évet, egyelőre egy győzelemmel szerénykednek a Premier League hátsó szekciójában. A tündérmeséjét megélő Rókáknak bizony hozzá kell szokniuk a sorozatterheléshez és az új igazolásoknak, mint például Slimani, hamar be kell illeszkedniük a csapatba és bizonyítaniuk kell. Az algériai gólvágó most kezdőként léphet pályára Jamie Vardy mellett, várhatóan így Shinji Okazaki kerül a padra.

[2363730] 2016-09-14 20:45:00 Club Bruges - Leicesterx

Mindkét gárda védelme gyengélkedett az elmúlt hetekben, így ne lepődjünk meg, ha potyognak majd a gólok. A belgák hazai pályán győzelemre játszanak majd, míg a Leicesternek nem kenyere a gyáva futball. Valóban háromesélyes találkozó, aminek fontos szerepe lehet a csoport alakulásában, hiszen négy, nagyon hasonló képességű csapat között minden pont égetően sokat számít. Habár mi nem gondoljuk esélytelenebbnek a Bruges-t, az 1x helyett inkább a gólokra fogadnánk, amiből láthatunk legalább hármat szerda este.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól felett
TippmixPro @2.00
[2363730] 2016-09-14 20:45:00 Club Bruges - Leicesterx;
2016-09-14;42