Bajnokok Ligája

Ibériai rangadó a Bernabéu-ban

A Barcelona és az Atlético Madrid keddi győzelme után szerdán a Real Madridon a sor, hogy megnyerje a maga mérkőzését. Az erőviszonyok alapján erre minden esélye meg is van.

A csoportkör első fordulójában a Real Madrid a portugál ezüstérmes Sporting csapatát látja vendégül. Az Ibériai-félsziget két tradicionális nagycsapatáról van szó, komoly presztízzsel bíró rangadóról beszélünk, még akkor is, ha a jelen természetesen a címvédő mellett szól. 

1X2    
Real Madrid Döntetlen Sporting
TippmixPro@1.19 TippmixPro@6.60 TippmixPro@11.25

Bár a bukmékerek igencsak beárazták a vendég lisszaboniakat, nem árt megjegyezni, hogy Jorge Jesús alakulata remek formában várhatja a találkozót, hiszen az új szezon összes eddigi mérkőzést megnyerte, többek között a Portót is legyőzte. Ugyanakkor a Real Madridnál sincs miért aggódni, hiszen a királyi gárda hasonló mutatókkal bír, ráadásul a szurkolók legnagyobb örömére immáron Cristiano Ronaldo is visszatért a pályára. A háromszoros aranylabdás klasszis számára ráadásul valóban különleges lehet ez a találkozó, hiszen fiatalon a Sportingban nevelkedett és ott is vált ismert játékossá. 

[2363755] 2016-09-14 20:45:00 Real Madrid - Sporting CPx

A kezdőcsapatokat illetően egyik vezetőedzőnek sem kell a fejét vakargatnia, mert bár egy-két hiányzó akad mindkét oldalon, pótlásuk nem megoldhatatlan feladat. A hazaiak a sztenderd kezdőcsapatukkal állhatnak majd fel, ami nem sok jó ígér a vendégeknek, akik viszont vélhetően nem azt a taktikát választják, hogy beállnak bekkelni, hiszen ez távol áll a csapat szellemiségétől. 

Éppen ezért joggal várhatunk látványos és izgalmas összecsapást. A Real Madrid számára kötelező a győzelem, míg a Sporting különösebb nyomás nélkül játszhat, ebből pedig bármi kisülhet. 

Real Madrid - Sporting
hatharom.com-tipp: Hazai és mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@2.30
[2363755] 2016-09-14 20:45:00 Real Madrid - Sporting CPx;