Premier League

Ronaldo inspirálja a Manchester United szupertehetségét

Marcus Rashford pontosan tudja, kinek kell "benyalni", ha az ember népszerű akar lenni Manchesterben.

Megszerezte első találatát idén Marcus Rashford, a fiatal klasszis augusztus végén vette be a Hull City kapuját. Habár egyelőre nem számít stabil alapembernek sem a Vörös Ördögöknél, sem pedig Sam Allardyce válogatottjában, a kellő inspiráció és elszántság bizonyosan megvan a 18 éves játékosban.

"Amikor Ronaldo Manchesterbe igazolt, még ő volt az, aki mindenkire felnézett. De ő már fiatalon óriásit produkált, mindig is a legjobb akart lenni, ez pedig rám is inspirálóan hat.

Minden nap rendkívül keményen dolgozott, az edzőteremben befektetett munka pedig a pályán kamatostul visszatért. Ő soha nem is tagadta, hogy a legjobb akar lenni, és ez sikerült is neki. És ez nem arrogancia vagy nagyképűség, szimplán csak ilyenek a legjobb játékosok. Így kell hozzáállnod a pályafutásodhoz, ha tényleg a legjobb akarsz lenni" - nyilatkozta Rashford, aki mindössze 11 éves volt, amikor CR7 elhagyta a ködös Albiont.

A Manchester United csütörtökön megkezdi az Európa Liga-menetelését. José Mourinho fiai először Rotterdamba utaznak, ahol esélyesként várják a Feyenoord elleni mérkőzést.

[2365374] 2016-09-15 19:00:00 Feyenoord - Manchester Unitedx;
209498