Bajnokok Ligája

Háromesélyes rangadó Párizsban?

  • ivan

A Bajnokok Ligája keddi játéknapjának egyik legnagyobb rangadóját Párizsban rendezik, ahol a PSG az Arsenalt fogadja.

Rögtön a legnagyobb rangadóval rajtol a BL A-csoportja, hiszen a Basel és a Ludogorets mellett a PSG és az Arsenal egy más szintet képvisel. A francia bajnokot irányító Unai Emery-nek ez lesz az első komoly nemzetközi tétmeccse új csapatával, míg a másik oldalon Arséne Wenger 20. idényét tapossa az Ágyúsok élén. 

Bár a pillanatnyi forma inkább az angolok mellet szól, a bukmékerek szerint a találkozón jó eséllyel hazai győzelem születik, hiszen a PSG sikerének 1.95-ös szorzója van, míg a vendég kimenetel közel négyszeres pénzt hozhat a konyhára. 

1X2
PSG Döntetlen Arsenal
TippmixPro@1.95 TippmixPro@3.30 TippmixPro@3.80
[2363669] 2016-09-13 20:45:00 Paris Saint Germain - Arsenalx

Az Arsenal esetében talán már mondanunk sem kell, hogy Wenger ezúttal is több emberét kénytelen nélkülözni sérülések miatt: Ramsey, Gabriel, Jenkinson, Welbeck és Mertesacker biztosan nem léphet pályára, de kérdéses a játéka Laurent Koscielny-nek is. 

A francia bajnokságban az utóbbi két fordulóban nyeretlen PSG-nél is akadnak maródiak: Hatem Ben-Arfa és a már két bajnoki gólnál járó Kurzawa sérült, míg Thiago Silva játéka körül akad némi bizonytalanság. 

Bizonytalanságot egyébként a fogadók körében is észlelhetünk. A     játékosai például eléggé megosztottak a győztes kilétét illetően: a fogadók 43 százaléka vár hazait, 31 százalék döntetlent, míg 26 százalékuk vendégsikert. 

[2363669] 2016-09-13 20:45:00 Paris Saint Germain - Arsenalx;