NB I

Minden a Videoton mellett szól

  • Kompany

Az alaposan megerősített Vidi ezúttal a Haladást győzheti le hazai pályán.

Minden a Videoton mellett szól. - Fotó: vidi.hu

Kezd magára találni a Videoton, hiszen a legutóbbi játéknapon úgy győzte le 5-1-re a Debrecen együttesét, hogy a cívisvárosiak szereztek vezetést. Azóta eltelt három hét, s a hazai együttes még izmosabb lett, hiszen az NB I-es szinthez képest kiváló labdarúgókat igazoltak. Érkezett többek közt a bosnyák válogatott, vb-t megjárt, Anel Hadzic, a szerb válogatott Marko Scsepovics és a két magyar válogatott, Fiola Attila, illetve Varga József. Igaz, a Loki ellen duplázó védő, Lang Ádám távozott Székesfehérvárról, de olyan bő a piros-kékek kerete, hogy vélhetően meg sem érzik a válogatott távozását.

A hazaiknál tehát minden rendben, ráadásul sikeres főpróbát tartottak az elmúlt hétvégén, hiszen a horvát bajnokság dobogósát, az Eszéket győzték le magabiztosan 2-0-ra a felcsúti Pancho Arénában, vagyis kiváló formában várja a gárda a hétvégi mérkőzést.

Kattints a képre a játékért!

Ha van csapat, amelynek nem jött jól a háromhetes kényszerpihenő, az egyértelműen a szombathelyi alakulat. A Haladás a rossz rajtot követően - három nyeretlen mérkőzés - megtáltosodott, és zsinórban négyszer tudott nyerni. A formára tehát nem lehet panasz a vendégeknél, igaz, tény és való, hogy ennél kedvezőbb sorsolása aligha lehetett volna a zöld-fehéreknek, hiszen a négy legyőzött együttessel a lehető legjobbkor játszott, mivel az ellenfelek igen mélyen voltak a mérkőzés pillanatában.

Ami viszont aggodalomra adhat okot, az nem más, mint hogy veszélyben a Haladás támogatása, mivel a főszponzor vezetőjét menesztették, és az általa kötött szerződéseket felfüggesztették. Ennek köszönhetően pedig nem biztos, hogy a vendégeknél minden játékos a játékra tud majd koncentrálni szombaton.

Összességében tehát tényleg szinte minden a fehérváriak mellett szól - az egymás elleni eredményeket is beleértve -, vagyis jelen körülményeket figyelembe véve gyakorlatilag a meglepetés kategóriájába tartozna, ha a piros-kék együttes nem győzné le szombathelyi riválisát.

Videoton-Haladás
hatharom.com-tipp: Videoton
TippmixPro@1.70
[2295172] 2016-09-10 17:00:00 Videoton - Haladásx;