Premier League

Jön a manchesteri derbi

Először csap össze Mourinho és Guardiola manchesteriként, a bajnokot fogadja a Liverpool. PL-előzetes.

Először csap össze Mourinho és Guardiola manchesteriként.

Nem túl szerencsés időpontban rendezik a manchesteri városi rangadót, hiszen két hét szünetet követően fogadja a United a Cityt. A felek játékosainak többsége ráadásul válogatottbeli kötelezettségének tett eleget ezen időszakban, vagyis enyhén szólva is kifacsartan érkeznek vissza klubjukhoz. Amúgy sem várhatunk jó mérkőzést, hiszen az ilyen kaliberű találkozókra José Mourinho még a kéziféket is be szokta húzni, pláne, amikor Pep Guardiola csapata az ellenfél. Ugyanakkor a Vörös Ördögök esélyeit növeli az, hogy a vendégek első számú gólfelelőse, Sergio Agüero eltiltás miatt nem léphet pályára. Ezen tény után pedig meglepő lenne, ha Mourinho nem törekedne a három pont megszerzésére, főleg, hogy egy esetleges siker a városi rangadón óriási lökést adhatna együttesének a szezon további részére. Az előző szezonban mindössze egyetlen gólt hoztak a manchesteri derbik, szerintünk ezúttal sem a támadófoci dominál majd, vagyis kevés találatra éri meg fogadni. A     1.70-szeres pénzt fizet a 2,5-nél kevesebb találatra, amiben az előjelek alapján bőven van érték.

Az Arsenalra sem vár könnyű mérkőzés a hétvégén, hiszen a Southampton gárdáját fogadja. Az Ágyúsok a rossz rajt után kezdenek magukra találni, a Leicester elleni idegenbeli döntetlent követően a Watfordot már magabiztosan győzték le házon kívül. A Szenteknél viszont továbbra is az első győzelemre várnak, három meccset követően mindössze két pont a piros-fehérek mérlege a bajnokságban. Az utóbbi években a déliek rendre megnehezítették a fővárosiak dolgát, hiszen a felek utolsó három tétmeccsén az Arsenal még csak gólt sem rúgott. Most viszont a hazaiak felé billen a mérleg nyelve, még úgy is, hogy jó páran hiányoznak majd sérülés miatt Arséne Wenger együtteséből, vagyis szerintünk az Ágyúsok megnyerik - 1.56 @ Tippmixpro - hétvégi bajnokijukat.

Újabb nehéz ütközet vár a Crystal Palace gárdájára, hiszen a jól rajtoló újonchoz, a Middlesbroughoz látogat. A fővárosiak beragadtak a rajtnál, pedig a Tottenhamet leszámítva nem játszottak komoly ellenféllel. Ezzel szemben a Boro öt pontot szerzett közép-, alsóházi együttesek ellen, ami megsüvegelendő teljesítmény újonc létére. A legutóbbi mérkőzés óta a vendégek Loic Rémyvel tovább erősödtek, azonban a hazaiak összeszokottabbnak tűnnek. Szoros, kevés gólos meccsre van kilátás - 2,5-nél kevesebb gól 1.50 @ Tippmixpro -, ahol könnyen lehet, hogy egyetlen találat dönt majd a három pont sorsáról.

Két eddig erőn felül teljesítő gárda meccsére is sor kerül szombaton, amikor is a Burnley a Hullt fogadja. A hazaiak a Liverpool magabiztos legyőzésével, míg a vendégek a Leicester és a Swansea megtréfálásával hívták fel magukra a figyelmet. A felek ritkán szoktak gólgazdag meccset játszani egymás ellen, s az előjelek alapján ezúttal sem számíthatunk gólparádéra. A nem szerez gólt mindkét csapat opcióban látunk értéket, amely fogadási lehetőség 1.65-szörös pénzért fogadhatunk a    -n.

A bajnokot fogadja a Liverpool.

A szombati nap másik rangadóját Liverpoolban rendezik, ahova a címvédő Leicester látogat. A felek ellentétes utat jártak be, hiszen amíg a hazaiak jól kezdtek - az Arsenal otthonában nyertek, majd az újonc Burnleytől kikaptak, majd a Tottenhamnél ikszeltek - majd visszaestek, addig a vendégek a meglepő nyitókörbeli vereségük - Hull elleni vereséget követően az Arsenallal remiztek, majd a Swansea-t lenyomták - után egyre jobban teljesítenek. Mindkét félnek tehát vízválasztó lesz a mérkőzés, s mind Jürgen Klopp, mind Claudio Ranieri a győzelemben gondolkodik. Emiatt, illetve a felek stílusát és képességeit ismerve, továbbá, hogy ez lesz az idei első bajnoki mérkőzés az Anfield Roadon, a mindkét csapat szerez gólt - 1.70 @ Tippmixpro - fogadási lehetőségben van érték, főleg, hogy ez jobban fizet, mind a 2,5-nél több találat.

A Tottenhamre sem vár sétagalopp, hiszen a fővárosiak a Stoke otthonában vendégeskednek a hétvégén. A hazaiak eddig pocsékul teljesítenek a szezonban, köszönhetően a megannyi sérült játékosnak. Emiatt az elmúlt két hétben megerősítették keretüket a Fazekasok, de nagy kérdés, hogy Bruno Martins Indi és Wilfried Bony be tudott-e már illeszkedni a piros-fehérek közé. A londoniak megy a szekér, s noha Hugo Lloris és Moussa Dembelé kimarad a hétvégén, így is a mérkőzés esélyesei, sőt szerintünk a kék-fehérek behúzzák - 1.80 @ Tippmixpro - a meccset.

Remek felhozó mérkőzés vár a West Hamre szombaton, hiszen a külföldi szaklapok által biztos kiesőnek vélt Watfordot látja vendégül. A hazaiak simán kikaptak legutóbb a Manchester City otthonában, előtte pedig sikeresen diszkvalifikálták magukat az Európa Ligából, így csak és kizárólag a bajnokságra koncentrálhatnak. Kell is a bordó-kékeknek a siker, hiszen a Bournemouth elleni kötelező győzelmet leszámítva két vereség áll a nevük mellett. A vendégek három meccs alatt mindössze egy pontot gyűjtöttek, s ha a WHU hozza a megszokott játékát, akkor ezúttal is pont nélkül maradnak a watfordiak - 1.83 @ Tippmixpro -.

Aki unalmas mérkőzést szeretne látni, akkor annak ajánljuk figyelmébe a Bournemouth-West Brom ütközetet. A vendégek az elvártaknak megfelelően rajtoltak a ligában, így szombaton ismét az a cél lebeg a szemük előtt, hogy ne kapjanak ki. A hazaiaknak nagyon kellene már egy győzelem, de az eddig látottak alapján még nem állt össze Eddie Howe együttese. Vélhetően a bournemouthiak rohamoznak majd, míg a birminghamiek kontrajátékra rendezkednek be, vagyis nem várhatunk sok találatot. A     például 1.50-szeres szorzót kínál a mérkőzés góljai 2,5 alatt, ami noha nem sok, de még így is van benne némi érték.

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Manchester United-Manchester City 2.25 3.20 3.10
Burnley-Hull 2.42 3.00 3.00
Arsenal-Southampton 1.56 4.00 5.30
Middlesbrough-Crystal Palace 2.22 3.05 3.30
Bournemouth-West Brom 2.10 3.10 3.55
West Ham-Watford 1.82 3.45 4.15
Stoke-Tottenham 4.20 3.45 1.80
Liverpool-Leicester 1.60 3.85 5.10













 

2016-09-10;47
209498

Kattints a képre a játékhoz!